Şafak Pekdemir kimdir?

Güncelleme Tarihi:

Şafak Pekdemir kimdir
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 26, 2016 14:49

Kanal D'nin yeni programı Burada Laf Çok konuklarından Şafak Pekdemir kimdir? Pazartesi’den Perşembe’ye haftanın dört günü ekrana gelen programın konukları hakkında merak ettikleriniz ve daha fazlası haberimizde..

Haberin Devamı

Sunuculuğunu Mesut  Yar’ın yaptığı Kanal D’nin yeni programı Burada Laf Çok da bu akşam Şafak Pekdemir konuk olacak. Peki, Şafak Pekdemir kimdir? Oyuncunun hayatı hakkında merak ettiklerinizi ve daha fazlasını haberimizde bulabilirsiniz.

ŞAFAK PEKDEMİR KİMDİR?

1988 yılında dünyaya gelen Şafak Pekdemir Beykent Üniversitesinde okumuştur. Burada ‘Güzel Sanatlar ve Oyunculuk’ bölümünü başarılı bir şekilde bitirmiş ve 2011 yılında ilk dizisi Aslı ile oyunculuk kariyerin başlamıştır.

TRT 1 ekranlarında yayınlanan Leyla ile Mecnun dizisinde Nisan karakterine can veren güzel oyuncu Şafak Pekdemir 2014 yılında çok ses getiren İncir Reçeli filminde usta sanatçı Halil Sezai ile birlikte oynamıştır. Birçok projede yer almıştır. Tiyatro, dizi ve filmlerde oynadığı karakterleri tam anlamıyla yansıtmayı başarmıştır. Özellikle İncir Reçeli 2 adlı filmde gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekmiştir.

TİYATRO

Haberin Devamı

2009 – Tersine Dünya- Bakırköy Belediye Tiyatroları

2010 – Savaş Ve Barış

FİLMLERİ VE DİZİLERİ

2015 - Asla Vazgeçmem (İclal) ( TV Dizisi)

2014 - İncir Reçeli 2 (Sinema Filmi)

2012 - Leyla ile Mecnun (Nisan) (TV Dizisi)

2011 - Şüphe (Aslı Demircan) (TV Dizisi)

2010 - Türk Malı (Zehra)(TV Dizisi)

2009 - Sadist (Kısa Film)

BAKMADAN GEÇME!