Sabıkalı damadın köyde Kalaşnikof’lu katliamı

Güncelleme Tarihi:

Sabıkalı damadın köyde Kalaşnikof’lu katliamı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 12, 2007 02:00

Trabzon’un Ulucami Köyü’nde kayınpederi Muzaffer Gargar ile kayınpederinin çocukları Yeter ile ikizler Murat ve Metin’i Kalaşnikof tüfekle tarayarak öldüren Eyüp Terzi, kaçarken karşılaştığı Ali Güven’e de ateş etti. Ağır yaralanan ve sürünerek yakındaki bir eve kadar gidip yardım isteyen Ali Güven, Of Devlet Hastanesi’ne kaldırılırken yolda öldü.

KAYINPEDERİ Muzaffer Gargar’ın Kaban Mahallesi’ndeki evine sabah 05.30 sıralarında kapıyı kırarak giren Eyüp Terzi, 55 yaşındaki Muzaffer Gargar ile 26 yaşındaki kızı Yeter, 12 yaşındaki ikizleri Murat ile Metin’i Kalaşnikofla taradıktan sonra kaçtı. Bu sırada silah seslerini duyan 35 yaşındaki Ali Güven’i de dışarıda gören Terzi, tanık bırakmamak için onu da vurdu. Ağır yaralanan Ali Güven, sürünerek yakındaki bir eve kadar gitti ve yardım istedikten sonra bayıldı. Ali Güven, Of Devlet Hastanesi’ne kaldırılırken yolda öldü.

İSTANBUL’DA TUTUKLANMIŞ

Eyüp Terzi’nin olaydan sonra rakam grubu belirlenemeyen 34 VA ... plakalı Mercedes marka otomobille kaçtığını saptayan jandarmanın bilgi vermesi üzerine yol güzergáhı ve gidebileceği yerlerde önlem alındı. Ayrıca Trabzon’un çeşitli yerlerinde polis ekipleri de kontrol noktaları oluşturdu. Otomobil, saat 11.00 sıralarında Of İlçesi’nde bulunurken Eyüp Terzi’nin izine rastlanamadı.

Terzi’nin sabıkası bulunduğu ve İstanbul’da bir süre tutuklu kaldığı, daha sonra da eşi ve çocukları ile birlikte Manisa’ya yerleştiği belirtildi. 2 çocuk babası olan Terzi’nin, 20 gün önce eşi ve çocukları ile köye dönerek yerleştiği belirtildi. Olayda kullanılan Kalaşnikof tüfek Terzi ve ailesinin kaldığı evde ele geçirildi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!