Rüya gibi bir gece

Güncelleme Tarihi:

Rüya gibi bir gece
Oluşturulma Tarihi: Haziran 25, 1998 00:00

Haberin Devamı

Hürriyet’in ‘‘50’inci Altın Yılı’’nda Dolmabahçe Sarayı’nda kimler yoktu ki? Medyanın ünlü isimlerinin de aralarında bulunduğu seçkin davetli topluluğu, gazetemizin gururunu paylaştılar.

DANS... DANS... DANS...

Hürriyet Yazıişleri Müdürü Nurcan Akad ve Doğan Holding Murahhas Üyesi Yaşar Eroğlu Hürriyet'in 50'nci yılını kutlama gecesine danslarıyla renk kattılar.

YÖNETMEN VE REKORTMEN

Muhteşem geceyi naklen yayınlayan Kanal D'nin Genel Koordinatörü Uğur Dündar, canlı yayını orkestra şefi gibi yönetirken, spiker Serap Ezgü de röportaj rekoru kırdı.

BAŞ YAZAR-BAŞ OYUNCU

Hürriyet Gazetesi Başyazarı Oktay Ekşi, Türk sinemasının sultanı Türkan Şoray’ı Dolmabahçe Sarayı'nın kapısında karşıladı.

BEYAZ VE ONU YÖNETEN KADIN

Kanal D'nin sevilen talk-şovcusu Beyaz, menajeri Aysun Kupa ile katıldığı gecede esprili sohbetleriyle ilgi odağı oldu.

SARAYA EMİN ADIMLARLA

Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ertuğrul Özkök ve eşi Tansu Özkök, konukları karşılamak için muhteşem davetin yapıldığı Dolmabahçe Sarayı'na ilk gelenlerdi.

FÜSUN-ZAFER MUTLU

Sabah Gazetesi Genel Yayın Müdürü Zafer Mutlu, geceye eşi Füsun Mutlu ile katılarak, Hürriyet'in 50'nci Yılı’nı kutladı.

MR.NTV AND...

Nuri Çolakoğlu ve eşi Ayşe Çolakoğlu, basın mensuplarının geniş katılımıyla basın zirvesine dönüşen gecede NTV'yi temsil etti.

AKSOYLAR DA ORADAYDI

Show TV'nin sahibi Erol Aksoy geceye eşi İnci Aksoy ile birlikte katılarak Hürriyet Ailesi'ni en mutlu gecelerinde yalnız bırakmadı.

MEDYATİK KARI KOCA

Kanal D Spikeri Defne Samyeli ve eşi mimar Eren Talu, Hürriyet'in 50'nci yıl heyecanına katılarak ‘‘Daha nice 50 yıllara’’ dediler.

TATLI BİR ÇİFT

Hürriyet İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Yalçın Balcı ve eşi Ayşe Balcı danslarıyla etrafa neşe saçtılar.

EN BÜYÜK YEŞİL

Tema Vakfı Başkanı Hayrettin Karaca ve eşi Sevim Karaca Hürriyet'in gurur gecesinin konuklarıydı.






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!