Ronaldo sevgilisini 'bayan popo' ile aldattı mı?

Güncelleme Tarihi:

Ronaldo sevgilisini bayan popo ile aldattı mı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 29, 2013 00:00

28 yaşındaki Real Madrid’li futbolcu Christiano Ronaldo’nun dünyanın en güzel kadınlarından biri olarak kabul edilen 27 yaşındaki model sevgilisi Irina Shayk’i yarı final maçı öncesi "Bayan popo" ünvanını taşıyan Brezilyalı model Andressa Urach ile aldattığı iddia edildi.

Haberin Devamı

Ronaldo’nun kendisi ile iletişime geçtiğine çok şaşırdığını ancak "dünyanın en çekici erkeklerinden biri olarak gördüğü" futbolcuya hayır diyemediğini söyleyen Urach, Ronaldo ile Real Madrid’in Borissia Dortmund takımına karşı 4-1 kaybettiği yarı final maçından 48 saat önce birlikte olduğunu söyledi.

BREZİLYALI MODEL ANDRESSA URACH'IN FOTOĞRAFLARI

Brezilyalı model "Ronaldo beni aradı ve internetteki resimlerimden çok etkilendiğini söyledi. Yatakta inanılmazdı. Vücudu bir Yunan tanrısı gibiydi ve saatlerce devam etti. Bütün gece popomdan bahsedip durdu" dedi.

SERT TEPKİ
Ronaldo ise resmi Twitter hesabından bir açıklama yaparak habere tepki gösterdi.

Ünlü futbolcu, “The Sun’ın, editoryal çizgisine uygun bir biçimde, benim üzerimden dikkat çekmek isteyen Andressa diye birinin konuştuğu bir makale yayınlayacağını öğrendim. Bunun neden takımım için çok önemli bir maçtan bir gün önce yaşandığını merak ediyorum. Kişisel hayatımı boş yere etkilemeyi amaçlayan bu durum beni çok öfkelendirdi. Şunu açıklamak isterim: Gerçekten 22 Nisan tarihinde Hotel Villa Magna’daydım ve Manu Sainz’a bir röportaj veriyordum. Bunu gazetecinin kendisi de doğrulayabilir. Bunun dışında her şey kurgudur ve yalandır” diye yazdı.

Haberin Devamı

Ronaldo sevgilisini bayan popo ile aldattı mı
Ronaldo ile sevgilisi Irina Shayk

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!