Romeo & Juliet İstanbul'da

Güncelleme Tarihi:

Romeo & Juliet İstanbulda
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 01, 1997 00:00

İngiltere'nin ünlü bale topluluklarından ‘‘Northern Bale Tiyatrosu'', Genç Pamukbank Sanat Ekinlikleri çerçevesinde Romeo ve Juliet'i sergilemek üzere Eylül ayında İstanbul'a geliyor.
Haberin Devamı

Mavi indirim

Mavi Jeans'in Mavi Basics, Active Mavi, Web Mavi ve Miss Mavi olarak dört grupta toplanan ve toplam 188 modelden oluşan, spor çanta, şapka, bandana gibi renkli aksesuarlarla tamamlanan koleksiyonu, 15 Temmuz'dan bu yana inidirimli fiyatlarla satılıyor.

Masanın önemi

Uzman Yayıncılık tarafından yayımlanan ofis donatımı ve yönetimi dergisi Ofis'in bu ayki kapak konusunda, ‘‘Çağlar boyunca masa ve insan ilişkisi'' başlıklı bir yazı var. Yazıda, eşyanın özellikle de masanın yaşamımızdaki yeri anlatılıyor. Derginin söyleşi konuğu ise Bedri Baykam.

Unisex Fa

HAlA esmekte olan unisex rüzgarı şimdi de Fa ürünlerini sardı. Schwarzkopf & Henkel Cosmetics ailesine yeni katılan Fa Body Splash 15-25 yaş arasında olan bütün kadın ve erkeklere hitap ediyor. Fa Body Splash'ın, Deodorant, Vücut Şampuanı, Body Water, Artic ve California adındaki unisex kokularıyla geniş bir yelpazesi var.

Bahçe'de fasıl

Armada Oteli'nin, bahçe kültürünü canlandırmak için yeniden düzenlediği Ahırkapı sokaktaki eski evin bahçesine küçük bir havuz ve bir de taş fırın ilave edildi. Bahçede yemek yemek isteyenler, pazartesi, salı ve çarşamba geceleri Akbıyık Fasıl Heyeti, perşembe, cuma ve cumartesi geceleri ise önce Tatavla Rembetiko Grubu, ardından da Ahırkapı Fasıl Heyeti ile keyifli saatler geçirebilirler.

Ömrünüzü uzatın

Finlandiya'da yapılan bir araştırma, E ve C vitaminleri bakımından zengin sebze ve meyvelerin tüketilmesinin kalp hastalarında ölüm oranını azalttığını ortaya çıkardı. Her üç ayda bir yayınlanan Becel Sağlık Bülteni'nde yer alan habere göre, yüksek miktarda E ve C vitamini alan kadınlarda ölüm oranının, diğerlerine göre yüzde 1,7 daha az olduğu belirlendi. Bu oran erkeklerde ise yüzde 8.6 olarak saptandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!