Romantik Komedi'de gerçekçi açıklamalar!

Güncelleme Tarihi:

Romantik Komedide gerçekçi açıklamalar
Oluşturulma Tarihi: Şubat 03, 2010 15:29

Romantik Komedi filminin galasında art arda pek çok ilginç açıklama yapıldı. Bunlardan en dikkat çekenler ise Sinem Kobal ve Sedef Avcı'nın eşi Kıvanç Kasabalı'nınkiler oldu...

Haberin Devamı

Sinem Kobal'dan çok özel kareler / Foto Galeri

Sedef Avcı kameralara böyle yakalandı / Foto Galeri

Romantik Komedi filminin fragmanı / Video

Romantik Komedi filminin galasında şıklık yarışı / Foto-Haber

Yapımcılığını Murat Tokat'ın, süpervizörlüğünü Mahsun Kırmızıgül'ün üstlendiği Sedef Avcı, Sinem Kobal, Burcu Kara, Gürgen Öz, Cemal Hünal ile Engin Altan Düzyatan'ın oynadığı Romantik Komedi adlı filminin galası önceki akşam İstinye Park'ta yapıldı. Galanın en dikkat çekici ismi olan Sinem Kobal filmin gişesini yapımcıların düşünmesi gerektiğini söyledi.

"PARAMIZI PEŞİN ALDIK"

Omuzlarında sırmalı bir rütbe motifi olan siyah bir elbiseyle galaya katılan Kobal, gazetecilerin "Rütbeniz ne?" sorusunu, "Filmden sonra rütbemiz belli olacak" diye cevapladı. Sinem Kobal canlandırdığı 'Didem' rolü hakkında şunları söyledi: "Didem hayata pozitif bakan çok hayal kuran, hayal dünyası geniş birisi. İkimiz çok farklıyız. Ben gerçekçiyim. Didem çok eğlenceli deli dolu bir karakter." Filmin gişesinin kaç bine çıkacağını soran gazetecilere ise Kobal, "Bu bizim işimiz değil. Biz işimizi yaptık onu yapımcılar düşünsün. Paramızı peşin aldık” cevabını verdi.

Haberin Devamı

"SEDEF SEVİŞTİ ÇÜNKÜ"

Filmde Cemal Hünal ile sevişme sahneleri olan Sedef Avcı'nın eşi Kıvanç Kasabalı, konuyla ilgili şu yorumu yaptı: "Burada kötü bir şeyin olduğunu düşünmüyorum. Oyuncu kendisine verilen her görevi yapar."

ÇOK BAŞARILI BİR ÇALIŞMA

Kobal'ın rol arkadaşı Cemal Hünal ise filmle ilgili olarak, "Çok başarılı bir film olmuş. Sinemada ait olduğu yeri bulacağına inanıyorum. Bu kadroyla daha çok iş yapmak istiyorum" dedi. Filmin kariyerindeki yerinin ne olacağı sorusuna da, "Benim için çok önemli bir yere sahip olacak emin olun ki Issız Adam beni zirveye çıkartan bir film olmuştu bundan da aynı başarıyı sağlarız inşallah" dedi.

ARDA GALAYA KARDEŞİNİ GÖNDERDİ

Sinem Kobal'ın sevgilisi Arda Turan Antalya'da kampta olduğu için güzel oyuncuya İstinye Park’taki galada annesi eşlik etti. Arda Turan geceye gelememesine rağmen galaya kardeşi Okan Turan'ı gönderdi. Turan gece boyunca Kobal'ı adeta göz hapsine aldı. Kobal ise gazetecilerin konuyla ilgili sorularını yanıtsız bıraktı.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!