Roman Mahallesinde kavga: 50 gözaltı

Güncelleme Tarihi:

Roman Mahallesinde kavga: 50 gözaltı
Oluşturulma Tarihi: Mart 23, 2009 15:13

ADAPAZARI’nda Romanlar’ın oturduğu Karaağaç Mahallesi’nde birbirleriyle akraba olan Kahyaoğlu ailesinin fertleri arasında hırsızlık meselesi yüzünden çıkan kavgada bir kişi yaralandı.

Olaylar yatışmayınca, polis mahalledeki evleri tek tek arayarak, aralarında kadın ve çocukların da bulunduğu yaklaşık 50 kişiyi gözaltına aldı.

Karaağaç Mahallesi’nde 3 gün önce birbirleriyle kardeş çocukları olan aile fertleri arasında yaşanan olaylar, ailelerden birinin evine hırsız girmesiyle başladı. Bugün de devam eden tartışmada Gökhan Kahyaoğlu tabancayla ayağından vurulunca, mahalle bir anda karıştı. Kadınlı erkekli akrabalar birbirlerine girdi.

Mahalleye gelen Asayiş Şubesi ve Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü, Romanlar’ın oturduğu mahalleyi ablukaya aldıktan sonra evlere baskın yaptı. Aralarında kadınların da bulunduğu yaklaşık 50 kişi, polis araçlarına bindirilerek Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü. Gözaltına alınan kadınların kucaklarında çocuklarıyla birlikte polis otosuna bindirildikleri dikkati çekti.

Polis daha sonra evlerde yaptığı aramada kavga sırasında kullanıldığı belirlenen çok sayıda sopa buldu. Mahallede olası olayları önlemek amacıyla polis ekibi bekletiliyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!