Rolling Stones geliyor

Güncelleme Tarihi:

Rolling Stones geliyor
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 13, 1998 00:00

Haberin Devamı

Dünyanın en ünlü rock topluluğu Rolling Stones, 19 Eylül'de Ali Sami Yen Stadyumu'nda sahneye çıkıyor. Mick Jagger ve arkadaşları, dünya turneyeri kapsamına İstanbul'u da aldılar.

Rock tarihinin en özel topluluklarından biri olan Rolling Stones, 19 Eylül'de İstanbul'a geliyor. Tempo Dergisi'nin son sayısında yayınlanan habere göre, Mick Jagger ve arkadaşları 19 Eylül'de İstanbul'da olacaklar.

Beat Kuşağı'ndan X Kuşağı'na üç jenerasyonu bir araya getiren Rolling Stones'un konserleri, kullandıkları özel efektler, lazer ışıkları, konfeti yağmurlarıyla müthiş bir şova dönüşüyor. Grup elemanları teknolojinin her türlü imkanından faydalanıyorlar. Ayrıca konser verdikleri sahalarda dev ekranlar da kuruluyor.

Rolling Stones'un İstanbul'a geliş macerası, dünya turneleri kapsamında konser verdikleri Paris'te başladı. Rolling Stones'un konserini izlemeye giden Ahmet San, konser sonrası Mick Jagger'la sohbet ediyor. Ve Mick Jagger, İstanbul'da konser vermek istediklerini söylüyor. Bu fırsatı kaçırmayan Ahmet San, Bridges to Babylon turnesi kapsamında İstanbul'a gelmelerini teklif ediyor. Kabul ediyorlar. Böylece yıllardır çeşitli kişileri araya koyarak ayarlanmaya çalışılan İstanbul konseri hayal olmaktan çıkıyor. Şimdi nefesler tutmuş bir şekilde, 60x25 metrelik devasa sahnede gerçekleşecek fırtına bekleniyor.

Konserin mekanı, Ali Sami Yen Stadı; tarihi, 19 Eylül. Bilet fiyatları; kapalı ve numaralı 15, saha içi 12, açık tribün 7,5 milyon TL.

Bu arada, Mick Jagger, ‘‘Konserdeki sürprizlere hazır olsunlar’’ demiş. Hazır olun!

Bridges to Babylon Turnesi

Amerika'da başlayan turnenin Avrupa ayağının ilk konseri Almanya'daydı. Özellikle Münih konseri muhteşem geçti.

Bir konser yaklaşık olarak 2 milyon dolara mal oluyor.

Grup, İngiltere konserini vergi uygulaması nedeniyle iptal etti.

İstanbul'a Atina'dan sonra gelecekler ve turneye noktayı İstanbul'da koyacaklar.

İstanbul konseri için Türkiye'ye 70 tır gelecek.

250 kişilik ekipleri var.

İstanbul konserinde 1000'in üzerinde kişi görev yapacak.

Hazırlıklar 4 gün sürecek.

Rolling Stones Türkiye'ye 18 Eylül'de gelecek.






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!