Rize'de kan donduran olay! Eşini cadde ortasında vurdu...

Güncelleme Tarihi:

Rizede kan donduran olay Eşini cadde ortasında vurdu...
Oluşturulma Tarihi: Mart 27, 2020 16:36

Rize'de, bir akrabasıyla caddede yürüyen Hatice Kurt (46), boşandığı A.R.H. tarafından onlarca kişinin gözü önünde başından tabancayla vuruldu. Ağır yaralanan Kurt, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybederken, saldırgan eski eş, olay yerinden geçen polis ekiplerince yakalandı.

Haberin Devamı

Olay, saat 15.00 sıralarında kentin en işlek caddelerinden biri olan Cumhuriyet Caddesi'nde yaşandı. Caddede bir kadın akrabasıyla yürüyen Hatice Kurt'a, boşandığı A.R.H., tabancayla ateş etti. Kurt, başından vurularak ağır yaralandı. Olay ayında caddeden geçen polis ekibi, A.R.H.'yi yakalayarak, gözaltına aldı. İhbar üzerine gelen sağlık ekiplerince ilk müdahalesi yapılan Kurt, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybederken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

SOSYAL MEDYA HESABI AÇTI, DİYE VURMUŞ

Rize’de, boşandığı eşi Hatice Kurt’u caddede yürürken, başından tabancayla vurarak, ağır yaralayan Ali Rıza H.’nin, polise verdiği ilk ifadesi ortaya çıktı. Ali Rıza H.’nin, geçimsizlik nedeniyle ayrıldığını söylediği eski eşinin sosyal medya hesabı açmasına ve fotoğraflarını paylaşmasına çok kızdığını söylediği öğrenildi. Bu nedenle eski eşini takip ettiğini ve tabancayla vurduğunu söyleyen Ali Rıza H.’nin sorgusu sürüyor.

Haberin Devamı

KIZIYLA FOTOĞRAFINI PAYLAŞMIŞ

Öte yandan Hatice Kurt’un, sosyal medya hesabından en son kızı ile olan fotoğrafını ’Benim canlarım’ notuyla paylaştığı görüldü.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!