PTT kesin sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?

Güncelleme Tarihi:

PTT kesin sınav sonuçları ne zaman açıklanacak
Oluşturulma Tarihi: Ekim 19, 2018 09:43

PTT'de istihdam edilecek personel alımına yönelik yapılan yazılı sınavın kesin sonuçlarının 19 Ekim'de açıklanması bekleniyordu. Akşam saatlerinin gelmesine rağmen sonuçların açıklanmaması, bu konuda beklenti içinde olan vatandaşları heyecanlandırdı. Peki, PTT kesin sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?

Haberin Devamı

PTT kesin sınav sonuçları için vatandaşların beklentisi devam ederken, PTT'den yeni bir açıklama geldi. Kurumun resmi sosyal medya hesabı üzerinden yapılan açıklamaları sorgulayan vatandaşlar, PTT kesin sınav sonuçları konusunda bazı detaylara denk geldi. İşte, PTT İK'nın duyurular üzerinden yapacağı sonuç açıklama süreci hakkında bazı gelişmeler...

Resmi destek sayfası üzerinden açıklama yapan PTT, "Kesin sınav sonuçları ile ilgili http://ik.ptt.gov.tr/duyurular-2/  bağlantısından yapılan duyuru dışında henüz farklı bir bilgi mevcut değildir. İlgili bağlantıdan takibe devam edebilirsiniz." açıklamasında bulundu.

PTT KESİN SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

PTT kesin sınav sonuçları için kurumun resmi internet sitesi üzerinden yapılan duyuruda 19 Ekim Cuma günü açıklanacağına dair bilgiler yer almıştı. PTT kesin sınav sonuçlarının, kurumun programında herhangi bir aksilik olmaması halinde gün içerisinde açıklanması bekleniyor.

Haberin Devamı

Sınav sonuçları açıklaması hakkında duyuru yapıldığı takdirde haberimizden okuyabilirsiniz.

En geç 19 Ekim tarihinde erişime açılacak olan kesin sınav sonuçlarının ardından; 

Gişe ve Büro Görevlisi ile Postacı pozisyonu için ilan edilen pozisyon sayısı kadar asil ve iki katı yedek aday,

Avukat, Mimar, Mühendis, PTT Uzman Yardımcısı ile Tekniker pozisyonları için ilan edilen pozisyon sayısının üç katı aday, belirlenecektir.

Yazılı sınav sonucunda Gişe ve Büro Görevlisi ile Postacı pozisyonlarına asil ve yedek olarak yerleşen ve atanmaya hak kazanan adaylara Psikometrik İnceleme yaptırılacaktır. Psikometrik İnceleme sonucuna göre atamaya hak kazanan adaylar istenen belgelerle birlikte, Taşra Teşkilatında ilgili PTT Başmüdürlüğü İnsan Kaynakları Birimine müracaat edecek olup bu süre içerisinde müracaat etmeyenlerin ataması yapılmayacaktır.

 

BAKMADAN GEÇME!