PTT 1100 personel alımı başvurusu ne zaman yapılacak? Başvuru ilanı yayımlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

PTT 1100 personel alımı başvurusu ne zaman yapılacak Başvuru ilanı yayımlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 02, 2018 21:21

PTT 1100 personel alımı başvurularının ne zaman yapılacağı, birçok vatandaş tarafından merak edilen ve araştırılan konular arasında yer almaya devam ediyor. güvenlik görevlisi olabilmek için başvuruda bulunacak olan adaylar, ilan detaylarına nereden ulaşacaklarını merak ediyor. PTT İK duyuru sayfasını takip eden vatandaşlar, ilan detayları için gün saymaya devam ediyor. Peki, PTT 1100 personel alımı başvurusu ne zaman yapılacak?

Haberin Devamı

Müracaat sürecinin 15 Aralık tarihinde sona ereceği daha önce duyurulan PTT PAL personel alımı hakkında ilanın henüz yayımlanmaması, başvuruda bulunmak isteyen adayların internet üzerinden sorgulamalarına neden oldu. Peki, PTT 1100 personel alımı başvurusu ne zaman yapılacak? Başvuru ilanı yayımlandı mı?

PTT PERSONEL ALIMI NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

PTT'nin zırhlı araçlar için yapacağı personel alımı hakkında tarih detayları henüz açıklanmadı. Duyurunun PTT'nin İnsan Kaynakları sayfasında yer alan duyurular bölümü, Devlet Personel Başkanlığı internet sitesi üzerindeki duyurular bölümü ya da PTT PAL AŞ.ye ait kariyer siteleri aracılığıyla yapılması öngörülüyor.

İlan hakkında gelişme yaşandığı takdirde detaylara haberimizden erişebilirsiniz.

İLAN DETAYLARI

Haberin Devamı

PTT AŞ'nin iştiraki PTT Para Lojistik ve Özel Güvenlik Hizmetleri (PTTPAL) AŞ, zırhlı araçlarda görevlendirilmek üzere bin 100 personel alacak.

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, haziran ayında kurulan PTTPAL AŞ, her türlü para, kıymetli maden ve kıymetli evrak taşıma, işleme ve saklama, ATM ikmal, bakım, izleme, nakit yönetimi, gece kasası hizmetleri ve fiziki güvenlik hizmetleri verecek. Şirket, bu yıl sonuna kadar İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Kocaeli ve Adana'da toplam 6 nakit merkezi kuracak.

Şirket, gelecek yıl 40 şube, 360 zırhlı araç ve bin 100 personelle ülke çapında PTT merkez, şube ve ATM'lerine hizmet vermeyi ve Merkez Bankası ile yapılan protokol doğrultusunda 24 merkezde madeni para konsinye depolarını işletmeyi amaçlıyor. 2023 ve takip eden yıllarda bölge ve dünya markası olma vizyonuyla yapılanan şirket, zırhlı araçlarda görevlendirilmek üzere bin 100 personel alacak.

Zırhlı aracın genel güvenliğini sağlayacak güvenlik görevlisi kadrosu için lise, operasyon görevlisi kadrosu içinse ortaokul mezunu olma şartı aranacak.

Zırhlı araç personel alımı için başvurular, 15 Aralık'ta sona erecek. Başvuruların sona ermesinin ardından aranan şartları taşıyan adaylar, mülakata çağrılacak. Mülakatta başarılı olanlar 31 Aralık'ta PTTPAL kadrosunda işe başlayacak. Söz konusu kadro için ihtiyaç doğrultusunda gelecek yıl da alım yapılacak.

Haberin Devamı

Kamu haklarından yasaklı olmama şartı aranırken para ve değerli eşya taşımacılığında tecrübeli olma ise tercih nedeni olacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!