Prison Break yeni sezon ne zaman başlayacak? Prison Break dönüş hikayesi!

Güncelleme Tarihi:

Prison Break yeni sezon ne zaman başlayacak Prison Break dönüş hikayesi
Oluşturulma Tarihi: Mart 21, 2016 16:33

2005 – 2009 seneleri arasında izleyiciyle buluşan fenomen dizi Prison Break 5. sezonuyla yeniden ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Final bölümü ile binlerce hayranını adeta yasa boğan Prison Break ile alakalı izleyenler bir çok soru işaretiyle dizinin yeni sezonunun başlamasını bekliyorlar. Peki, Prison Break 5. sezon ne zaman başlayacak? Prison Break 5. sezon çekimlerine başlandı mı? Prison Break yeni sezon oyuncuları kimler olacak? Tüm detayları haberimizde bulabilirsiniz...

Haberin Devamı

2014’in Ağustos ayında Prison Break’in yeni sezonu ile ekranlara döneceği söylentisi yayılmış ve dizinin izleyenleri ise çok mutlu olmuşlardı. Hatta bu haber Türkiye’de TT listesine Prison Break başlığıyla girmiş ve çok konuşulmuştu. Geçen ayların ardından Prison Break tutkunları dizinin ne zaman başlayacağını merak ediyor. Aynı zamanda oyuncuların değişip değişmeyeceği de büyük merak konusu.

PRİSON BREAK YENİ SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

4 sezon boyunca ekranlara gelen ve bir çok hayranı olan Prison Break’in son bölümü ile izleyenler hayal kırıklığı yaşamış ve ana karakter Michael Scofield’in ölümü herkesi üzmüştü.

Yılar sonra FOX kanalının CEO'su Dana Walden dizi ile alakalı açıklamalarda bulundu ve dizinin tekrar ekranlara döneceğinin bilgisini verdi. Dana Walden dizinin geri dönüşünün 2016 senesinde olacağını söylese de sezonun hangi tarihte başlayacağına dair net bir bilgi vermedi. Ancak verilen bilgiye göre göre dizinin yeni sezon çekimleri Nisan ayında başlayacak.

Haberin Devamı

PRİSON BREAK GENEL KONU

Amerika yapımı aksiyon dizisi olan Prison Break’in hikayesi Paul Scheuring tarafından ortaya atılmış ve FOX şirketi tarafından 2005 senesinde dizi olarak hayata geçirilmiştir. 2005 – 2009 yılları arasında 4 sezon boyunca yayınlanan dizinin başrollerinde Wentworth Miller, Dominic Purcell, Sarah Wayne Callies, Amaury Nolasco bulunmuştur.

42 ülkede izleyicilerin beğenisine sunulan Prison Break Türkiye’de ilk olarak CNBC-e ekranlarında gösterilmiştir. 15 Mayıs 2009 senesinde ekranlara veda eden Prison Break, sonrasında Türkiye’de Star TV ekranlarında ilk bölümden itibaren Büyük Kaçış ismi ile yayınlanmaya başlamıştır.

Prison Break suçsuz yere mahkum edilen Lincoln Burrows'ün kardeşi Michael Scofield tarafından hapisten kaçırılmaya çalışmasını anlatmaktadır.

Prison Break yeni sezon ne zaman başlayacak Prison Break dönüş hikayesi

PRİSON BREAK DÖNÜŞ HİKAYESİ BELLİ OLDU

Uzun zamandır dizinin hayranları tarafından beklenen imza atıldı ve Sarah Wayne Callies’in, Dr. Sara Tancredi olarak diziye döneceği kesinlik kazandı. Öte yandan Prison Break’in yeni sezonunda işlenecek olan konu da belli oldu.

Haberin Devamı

Prison Break’in 5. sezonunda Sara Michael’ın ölümünden sonra hayatına devam edecek ve yeni kocasıyla beraber bebeğini büyütürken görülecek. Ancak Michael’ın ölmemiş olabileceğine dair ipuçlarının ortaya çıkmasıyla beraber Sara ve Lincoln büyük kaçış planını hazırlamaya başlayacak.

PRİSON BREAK KARAKTERLERİ – KİM KİMDİR?

Michael Scofield (Wentworth Miller)

Abisi Lincoln Burrows’un suçsuz yere mahkum edilmesi ve idam cezasına çarptırılmasıyla beraber Michael abisini hapishaneden kurtarmak için planlar yapmaya başlar. Michael abisini kurtarmak için vücusuna hapishanenin planını dövme olarak çizer ve kendisini hapse attırır.

Lincoln Burrows (Dominic Purcell)

Haberin Devamı

Michael Scofield’in abisidir. Kardeşini okutabilmek için her şeyi yapmıştır. Babası öldükten sonra kardeşinin tüm sorumluluklarını üstlenmiştir. Liseyi bırakmış ve Şikago’ya giderek bazı suçlara bulaşmıştır. Başkan Yardımcısının kardeşini öldürmekle suçlanmış ve içeri atılmıştır.

Sara Tancredi (Sarah Wayne Callies)

Fox River Eyalet Hapishanesinde doktor olarak çalışan Sara, Michael’e aşıktır. Sevgisi dolayısıyla Michael’in kaçış planına ortak olmuş ve sevdiği adamın hayatını kurtarmıştır.

Theodore "T-Bag" Bagwell (Robert Knepper)

Fox River Eyalet Hapishanesinin en belalı mahkumlarındandır. Michael ile sık sık kavga eder, ancak sonunda yolunu bulur ve kendisini de kaçış planına dahil ettirir.

BAKMADAN GEÇME!