Prens Albert dansöz oynattı

Güncelleme Tarihi:

Prens Albert dansöz oynattı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 15, 2007 00:00

"Akdeniz Bilim Komisyonu CIESM"in 38'inci kongresinin açılışını yapmak üzere İstanbul'a gelen Monaco Prensi Albert, Türkiye'deki son gecesinde Cahide-Variete'de eğlendi. Gecenin ilerleyen saatlerinde dansöz oynatan Albert, iki tabak da dolma ve mantı yedi.

Haberin Devamı

Prens Albert dansöz oynattı
Oscar ödüllü ünlü aktris Grace Kelly ile Rainier III'ün oğlu olan Albert II, deniz bilimleri üzerine dünyanın en önemli kuruluşlarından olan CIESM'in başkanlığını yürütüyor. Geçtiğimiz hafta küresel ısınma ve çevre kirliliğinin denizler üzerindeki etkisi ile denizleri tehdit eden unsurların tartışılacağı "Akdeniz Bilim Komisyonu CIESM"in 38’inci kongresinin açılışını yapmak üzere İstanbul'a gelen Albert, son gecesinde Maçka'daki Cahide-Variete'de eğlendi.
/images/100/0x0/55eb3852f018fbb8f8b32933

Yemeklere bayılan, etli dolma ve mantıdan iki kez servis yaptıran Albert, bir yandan da sahne şovlarını izledi. Mekanın sahibi İzzet Çapa ile sohbet eden Albert, "Dansöz yok mu" diye sordu. Bunun üzerine İzzet Çapa diğer mekanı Al Jamal'daki dansöz ekibini Cahide'ye getirtti. Önce sahnede, sonra yanında dans eden dansözleri hayranlıkla izleyen Prens, Çapa'yı kutlayarak Monaco'ya davet etti. 35 kişilik bir koruma ordusu ile gece klübüne gelen Prens'i kapıda Türk korumalar beklerken, gece kulübünde ise Fransız yakın korumalar eşlik etti. Gece saat 01.30'a kadar Türk müzikleri ile eğlenen Prens, daha sonra bir koruma ordusu ile birlikte gece kulübünden ayrıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!