Pop, rock ve alaturka şenliği!

Güncelleme Tarihi:

Pop, rock ve alaturka şenliği
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 16, 1999 00:00

Haberin Devamı

İstanbul'da Açıkhava ve Rumelihisarı'nda yerli sanatçıların yaz konserleri başladı .

İstanbul Müzik Festivali'nin ardından Caz Festivali de finale yaklaşıyor. Ve sahne, Rumelihisarı ile Açıkhava'da Türk pop, rock, sanat müziği ve stand-up ustalarına kalıyor...

Most Production'ın dokuz yıldır İstanbullular'a yaz coşkusunu yaşatan ve önceleri Rumelihisarı'nda gerçekleşen konserler, bu yıl Harbiye Açık Hava Tiyatrosu'nda yapılacak. 5-29 Ağustos tarihleri arasında düzenlenecek olan ve dokuz yıl boyunca 750 bin kişinin izlediği konser dizisi, bu yıl Sezen Aksu ile başlayacak. Sanatçı, programı için sürpriz şov hazırlıkları yapıyor.

Şef Fahrettin Kerimov'un yönettiği Cemal Reşit Rey Senfoni Orkestrası ile birlikte sahne alacak olan Nilüfer'e ise tenor Hakan Aysev eşlik edecek.

Bu arada Timur Selçuk'un vereceği konser iki bölümden oluşuyor. Babası Münir Nurettin Selçuk'un 100. doğum yılına ayırdığı ilk bölümden sonra, kendi eserlerine yer verecek olan sanatçıya kızı Hazal Selçuk eşlik edecek.

Bursa Bölge Senfoni Orkestrası eşliğinde konser verecek olan Bulutsuzluk Özlemi, İstanbul'da ilk defa bir açık hava konserine çıkıyor.

Harbiye Açık Hava Konserleri'nde yer alacak diğer isimler ise şöyle... Goran Bregovic, Fahir Atakoğlu, Mazhar-Fuat-Özkan, Leman Sam, Candan Erçetin ve Yaşar. Uğur Yücel ve Cem Yılmaz ise tek kişilik gösterileri ile izleyicileriyle buluşacak olan isimler.

MFÖ, Cem Yılmaz ve Yaşar hem Açık Hava, hem de Motorola Unitel Rumeli Hisarı konserlerinde sahne alacaklar.

Rumelihisarı'nda gerçekleşen Motorola Unitel'in sponsorluğunda Rumeli Tanıtım'ın organize ettiği konserler dün Muazzez Ersoy ile start verdi. 18 Nisan'da Ayna'nın sahne alacağı konserler dizisinde Nükhet Duru, Ajda Pekkan, Muazzez Ersoy, Zerrin Özer, Şebnem Ferah, Mustafa Sandal, Ege, Yaşar, Emre Altuğ gibi ünlü sanatçılar Rumelihisar'ında dinleyicileriyle buluşacak. Ayrıca Cem Yılmaz, Beyaz gibi stand-up ustaları da İstanbullu sanatseverlerin karşısına çıkacaklar.

Hem Açıkhava'da, hem de Rumelihisarı'nda gerçekleşecek konserler aynı gün, 29 Ağustos'ta son bulacak.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!