POMEM başvuruları ne zaman başlayacak? 23. Dönem POMEM alımı belli oldu mu?

Güncelleme Tarihi:

POMEM başvuruları ne zaman başlayacak 23. Dönem POMEM alımı belli oldu mu
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 15, 2018 15:28

Polis Meslek Yüksekokullarına (PMYO) 250'si kadın olmak üzere 2 bin 500 öğrenci alımı yapılacağının açıklanmasının ardından gözler bu kez POMEM polis alımlarına çevrildi. Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM) bünyesinde polis olarak istihdam edilme hayali kuran on binlerce genç, 23. Dönem POMEM başvuruları hakkında detayları araştırıyor. Peki, 23. Dönem POMEM başvurusu ne zaman?

Haberin Devamı

Polis alımı başvurusu yapmak isteyen gençlerin merakla beklediği 23. Dönem POMEM başvuruları için heyecanlı bekleyiş devam ediyor. 22. Dönem POMEM sonuçlarının geçtiğimiz günlerde açıklanmasıyla birlikte, beklenti içine giren on binlerce genç, 23. Dönem POMEM başvuru tarihine odaklandı. İşte, 23. Dönem POMEM başvuruları hakkında detaylar...

Emniyet Genel Müdürlüğünün ihtiyacı olan erkek, kadın polis memuru adayı öğrenci alımı için Polis Akademisi Başkanlığı tarafından yapılan polis alımları hakkındaki araştırmalar devam ediyor. Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM) bünyesinde görev almak isteyen gençler merakla '23. Dönem POMEM sınavı ne zaman?' sorusuna yanıt arıyor. 22. Dönem sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte beklenti içine giren çok sayıda kişi, yapılacak açıklamaları heyecanla takip ediyor. Hayallerindeki mesleği icra edebilmek adına polislik başvurusu yapmak isteyen bireylerin merakla beklediği süreç hakkında henüz bir açıklama yok. 23. Dönem POMEM sınavı hakkında resmi bir açıklama yapıldığı takdirde haberimizden okuyabilirsiniz.

POMEM NEDİR?

Haberin Devamı

POMEM’lerde eğitim-öğretim, parasız yatılı ve üniformalı olup, öğrencilerin iaşe, ibate ve sağlık giderleri ile diğer istihkakları Devletçe karşılanır. POMEM’deki eğitim-öğretimi başarı ile tamamlayan öğrencilere Mesleki Eğitim Sertifikası verilir. POMEM öğrencilerinin aday memur olarak atanmaları için öğrenim süresini başarıyla tamamlamaları ve eğitim sonunda yapılacak eğitim sonu sınavında başarılı olmaları şarttır.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!