POMEM başvuru sonuçları ne zaman hangi gün açıklanacak? 23. Dönem POMEM mülakatları

Güncelleme Tarihi:

POMEM başvuru sonuçları ne zaman hangi gün açıklanacak 23. Dönem POMEM mülakatları
Oluşturulma Tarihi: Kasım 09, 2018 19:02

POMEM başvuru süreci ekim ayında sona ermişti. Başvurularını sorunsuz bir şekilde gerçekleştiren adaylar şimdi heyecanla POMEM başvuru sonuçlarını bekliyor. 23. Dönem POMEM mülakatlarına giriş koşulları, sınav takvimi ve diğer hususlar, Polis Akademisinin "www.pa.edu.tr" internet sitesinden ilan edilecek. Peki, POMEM başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak?

Haberin Devamı

Kasım ayının ilk haftasında en çok araştırılan konulardan biri de POMEM (Polis Meslek Eğitim Merkezleri) başvuru sonuçları oldu. POMEM’de eğitimlerini sürdürmek isteyenler için ön başvurular ise 1-14 Ekim 2018 tarihlerinde Polis Akademisinin "www.pa.edu.tr" internet sitesinden yapılmıştı. Şimdi ise tüm adayların gözü kulağı EGM’den gelecek sonuç duyurusunda. Tüm süreç tamamlandığın Polis Akademisi Başkanlığı Polis Meslek Eğitim Merkezlerine bini kadın olmak üzere, 10 bin öğrenci alımı gerçekleştirilmiş olacak. Alınacak polis memuru adaylarının, 7 bin 200'ü erkek, 800'ü kadın lisans mezunu öğrencilerden, bin 800'ü erkek, 200'ü kadın ön lisans mezunu öğrencilerden oluşacak.

23. Dönem POMEM polis alımı başvuru sonuçlarının, ne zaman açıklanacağına dair bir bilgi henüz yok. Konu hakkında bir açıklama ya da gelişme olduğu takdirde haberimizden takip edebilirsiniz.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!