Polise teslim olmamak için falezlerden atladı

Güncelleme Tarihi:

Polise teslim olmamak için falezlerden atladı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 18, 1999 00:00

Haberin Devamı

Antalya'da bir eve girip hırsızlık yapan, şikayet üzerine polisin uçurum kenarına kadar kovaladığı 24 yaşındaki Eşref Bilmez, kaçacak yer bulamayınca falezlerden atladı. Cesedi denizden çıkaran polis, gencin üzerinde 200 ABD doları, 240 Alman markı, 40 milyon Türk lirası ile fotoğraf makinesi ve bir kol saati buldu.

Çağlayan Mahallesi, 2056 Sokak'ta bulunan gurbetçi Hidayet Gedik'e ait villaya, dün sabaha karşı saat 05.30 sıralarında hırsız girdi. Bahçe duvarını aşıp, açık olan tuvalet penceresinden içeri giren hırsız, Gedik'e ait çantayı aldı, daha sonra diğer odalara yöneldi. Ancak hırsız, bir anda Gedik'in 25 yaşındaki kızı Hülya ve kızının Almanya'dan misafiri olan 26 yaşındaki Carmen Perz ile burun buruna geldi. Kızların çığlığı ile paniğe kapılan hırsız, hızla dışarı çıkarak kaçmaya başladı.

Villa sahibinin ihbarı üzerine polisle, hırsız arasında kovalamaca başladı. Genç hırsız, denizden yaklaşık 50 metre yükseklikte bulunan falezlerin üzerine geldiğinde kaçacak yer bulamadı. Bir uçurumdan aşağı, bir de kendisine doğru gelen polislere bakan hırsız, ‘‘Teslim ol’’ çağrısını dinlemedi. Kendini boşluğa bırakıp, kayalara çarpa çarpa denize düştü. Gencin üzerinden çıkan kimlikten, 24 yaşındaki Eşref Bilmez olduğu anlaşıldı.

Polis ile Gedik Ailesi, hırsızın intiharı karşısında şaşkınğa döndü. Villa sahibinin kızı Hülya Gedik, ‘‘Böyle olmasını istemezdik. Bu kadar para ve eşya için değmezdi’’ dedi.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!