Playback eleştirilerine 13 dakikalık yanıt

Güncelleme Tarihi:

Playback eleştirilerine 13 dakikalık yanıt
Oluşturulma Tarihi: Şubat 04, 2013 11:32

Ünlü ABD'li şarkıcı Beyonce, Amerikan Futbol Ligi'nin (NFL) New Orleans'taki şampiyonluk maçı Super Bowl'un devre arasında düzenlediği 13 dakikalık şovuyla hayranlarını büyüledi.

Haberin Devamı


Başkan Barack Obama'nın yemin töreni sırasında milli marşı okurken playback yaptığı gerekçesiyle sert eleştirilere maruz kalan Beyonce, bu kez R&B
albümlerinden seçtiği "Love on Top", "Crazy in Love" ve "Halo" gibi şarkılarını canlı seslendirdi ve dans etti.

Simsiyah giyinen Beyonce'un şovuna, sahnenin iki yanına yerleştirilen ateş ve ışık efektleri eşlik etti.

Milli marşı bilmediği için söyleyemediği iddia edilen Beyonce, mükemmeliyetçi olduğunu ve Başkan Obama ile yemin törenini izleyen milyonlarca kişiye "unutulmaz" dakikalar yaşatmak için "playback" yaptığını söylemişti.

Beyonce’nin nefes kesen performansı



SANDY HOOK İLKOKULU ÖĞRENCİLERİ DE SAHNEYE ÇIKTI

Haberin Devamı

Super Bowl'da milli marşı ise Grammy ödüllü Alicia Keys seslendirdi.

Gecede sahneye çıkan Jennifer Hudson'a "America the Beautiful" şarkısında 14 Aralık'ta 20 yaşındaki Adam Lanza'nın düzenlediği silahlı saldırıda 20'si çocuk 26 kişinin yaşamını yitirdiği Sandy Hook İlkokulu'ndan 26 çocuk eşlik etti.

Saldırıda yitirdikleri arkadaşları ve öğretmenlerinin anısına tişörtlerine yeşil kurdeleler takan çocukların performansı sırasında saha kenarında bekleyen bazı futbol oyuncuları ile izleyicilerin gözyaşlarını tutamadığı gözlendi.

Hudson da annesini, erkek kardeşini ve 7 yaşındaki yeğenini bir silahlı saldırıda kaybetmişti.

San Francisco 49ers'a karşı 34-31 üstünlük kazanan Baltimore Ravens takımının şampiyon olduğu Super Bowl'u milyonlarca kişi izledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!