Plajda bile zina yapılıyor

Güncelleme Tarihi:

Plajda bile zina yapılıyor
Oluşturulma Tarihi: Eylül 09, 2004 01:43

Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) Antalya Milletvekili Burhan Kılıç, katıldığı bir yerel televizyon programında plajlarda zina yapıldığını ileri sürerken, bir gece yarısı plajda gezerken zina yapanları görünce utandığını belirtti.

Antalya’da yayın yapan yerel VTV Televizyonu’ndaki programa katılan Burhan Kılıç, şunları söyledi:

‘Bizim örf ve adetlerimiz önemlidir. Bunları kesinlikle korumalıyız. Mesela benim dedem iki evliymiş. Benim eniştem var şimdi iki evli. Şimdi birisi kayıtlı birisi kayıtsız. Şimdi birisi şikayet etse suçlu konuma düşerler. Şikayeti kendilerine bırakıyoruz. Şikayet olmazsa bir şey yok. Eşlerden biri şikayet ederse işte o zaman anlaşacak, iyi geçinecek.

ÜZERİNE GELMİŞİZ

Örnekköy’e gidemiyoruz. Plajlara gidemiyoruz. Akşamları gidin bakın bakalım Konyaaltı’na. Bir gezin. Ben saat 23.30 gibi şöyle bir sahili gezeyim dedim. Deniz kenarından yürüdüm. Bilemiyorum ama evli olan eşiyle bu işi evde yapar. Ben de utandım. Kim olduğunu da bilmiyorum gece yani. Bu olay ahlaki mi yani sizce? Biz üzerine gelmişiz, uygunsuzun üzerine. Görmedik. Sonradan farkettik. Utandık biz. Şimdi, onları suçüstü yakaladık deseniz belki eşidir. Bu da şık değil yani. Bizim ahlaki değerlerimiz şu anda yavaş yavaş gidiyor. Çocuklarıyla beraber nikah kıydırıyor vatandaşlarımız. Çocuklarıyla geliyorlar belediyelerimizde nikah kıydırıyorlar. Biz şimdi bunlarla onları da, kadınları da güvence altına almış oluyoruz.
Zina yuvası göstermek haksızlık

AKP’li Kılıç’ın, ‘Konyaaltı sahilinde zina yapılıyor’’ sözlerine Başkan Muhittin Böcek’ten tepki geldi. Böcek, ‘Eğer böyle bir şey varsa Antalya’nın emniyet müdürü ve amirleri var, onlar görevlerini yapar. Dünyaca ünlü bir plajımızı zina yuvası halinde göstermek haksızlıktır’ dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!