Pişman ettiren yatak yarışması

Güncelleme Tarihi:

Pişman ettiren yatak yarışması
Oluşturulma Tarihi: Şubat 26, 1998 00:00

Haberin Devamı

Almanya'da bir mağaza sattığı yataklarda en uzun yaşayana 10 bin mark vermeyi vaat edince, başına dert açtı. Ödül için mağazaya üç çift yerleşti. Çiftler tam 45 gündür yataklardan çıkmıyor.

İlginç olay, Almanya'nın Bradenburg Eyaleti, Wildau Kenti'ndeki A 10 isimli dev mağazada yaşandı. Mağaza, dikkat çeksin diye mobilya bölümünde ‘‘Yatakta en uzun yaşayana 10 bin mark ödül' kampanyası başlattı. Kampanyaya üç Alman çift başvurdu. Üç yıldır birlikte yaşayan Nicole R. Müller-Andre Skala, iki kadın arkadaş Britt Grabe ile Kolet Torsten ve evli olan Fischer çifti, 12 Ocak'ta mağazaya yerleşip, yataklara yattılar.

Tuvalet ve jimnastik izni

Sabahları yarım saatlik jimnastik ve tuvaletin dışında yemeklerini yatakta yiyip, tüm ihtiyaçlarını da yine yatakta karşılayan çiftler, ‘‘10 bin mark bizim olacak. Nisan ayındaki Paskalya tatiline kadar bütün dünyamız burası’’ diyerek inatla mağazadan ayrılmıyorlar.

‘‘5'er bin mark verelim gidin’’

Kampanyanın gittikçe uzaması üzerine mağaza yetkilileri, ‘‘Biz bu işin bu kadar uzayacağını tahmin etmiyorduk. Bunu bitirin, size 5'er bin Mark verelim’’ dediler. Ancak bu teklifi hiç bir yarışmacı kabul etmedi. Şimdi bütün Almanya, bu ilginç olayın nasıl sonuçlanacağını merakla bekliyor.

Gece bekçi nöbet tutuyor

Dev mağazanın giriş katındaki mobilya bölümünde kalan üç çiftin geceleri de yalnız bırakılmadığı, bir bekçinin sürekli nöbet tuttuğu belirtildi. Hallerinden memnun olduklarını söyleyen çiftler, sağlıklarının da iyi olduğunu belirtiyorlar.

‘Tek şikayetimiz sevişememek’’

Yarışmaya katılarak 10 bin markı kazanmak isteyenler arasında en iddialı çift, karı-koca Fischer'ler. Yaşamlarından memnun olduklarını belirten karı koca ‘‘Herşey yolunda ancak en çok sevişmeyi özledik. Mağazada herkesin gözünün önünde olduğumuz için bunu yapamıyoruz. 10 bin Mark'ı kazanır kazanmaz, zaferimizi evimizdeki yatakta bir şişe şampanya ile kutlayacağız’’ dedi. (üstte) Mağazanın mobilya bölümündeki üç çift yarışmacıyı şimdiye kadar binlerce insan izledi. Bu arada düzenlenen bahislerde kazanacak çifti doğru tahmin edecek bir izleyiciye de 1000 marklık para ödülüyle çeşitli sürprizler var.






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!