Pes artık! Hayvanlar, yöntemler değişiyor, şiddet aynı

Güncelleme Tarihi:

Pes artık Hayvanlar, yöntemler değişiyor, şiddet aynı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 31, 2018 01:05

Hayvanlara yönelik şiddet olaylarına bir yenisi Bodrum'da eklendi. İlçede bir şahsın kürekle şahinin kafasına vurarak öldürmesi tüyleri diken diken etti. Yılan gören şahinin avlandığı esnada bir adamın kürekle gelerek şahin kafasında vurarak öldürmesi bu kadarına da pes dedirtti.

Haberin Devamı

Edinilen bilgilere göre, Kızılağaç Mahallesi’nde beslenmek için yılan avlayan şahin avıyla uğraştığı sırada bir kişinin kürek darbesiyle öldürüldü. Bir vatandaşın şahini cep telefonu ile görüntülendiği esnada elinde kürekle sinsice beliren kişinin bir anda küreği şahinin kafasına vurduğu görülüyor.

Cep telefonu ile çekim yapan kadın ise kürekle şahinin öldürülme anını saniye saniye görüntüledi. Görüntüde ilk olarak annesini çağıran kadın, "bak şahin anne" diye sesleniyor. Daha sonra görüntüye giren vicdansız adam kürekle şahinin kafasına vurarak öldürüyor.

Kadın ise şahinin ölmesinin ardından "niye böyle bir şey yaptı" diyerek saklanıyor. Adam ise "kapatın kameraları" diyerek tepki gösteriyor. Kan donduran görüntü sonrasında hem şahinin hem de yılanın telef olduğu kameraya yansıyor. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!