Periskopla röntgene yatmışlar

Güncelleme Tarihi:

Periskopla röntgene yatmışlar
Oluşturulma Tarihi: Aralık 27, 1997 00:00

Haberin Devamı

İsveç Deniz Kuvvetlerine ait denizaltılarda görevli asker ve subayların, İsveç karasularına giren yabancı denizaltılarını gözlemek yerine periskopla plajlardaki çıplak kadınları gözledikleri ortaya çıktı.

Stockholm'de yayınlanan Aftonbladt gazetesinde yer alan habere göre, İsveç Genelkurmay Başkanlığı, ülke karasularına yaklaşan veya giren yabancı denizaltıları tespit etmek üzere 1980'li yıllarda çok gelişmiş teknolojik özelliklere sahip kameralar satın aldı. Bu kameraların periskop vasıtasıyla kilometrelerce uzaktaki cisimleri tespit edebildiği kaydedildi.

ZOOM YAPIN

Denizaltılarda görevli askerlerin sızdırdığı bilgiye göre, denizaltı komutanının verdiği emir ile kameranın plajlardaki kadınlara çevrilmesini istediği öne sürüldü. Denizaltıda çekilen ve gazetenin ele geçirdiği 45 dakikalık bir video bantta, Kralskrona'da bir plajda eşi ve çocuklarıyla denize giren bir kadının görüldüğü belirtildi. 45 dakika süreyle kadının her hareketinin takip edildiği, bikini giyerken kameranın özellikle göğüs ve diğer bazı bölgelerine zoom yaptırıldığı bildirildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!