Pazarda yankesicilik yapan 2 kadın suçüstü yakalandı

Güncelleme Tarihi:

Pazarda yankesicilik yapan 2 kadın suçüstü yakalandı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 24, 2020 13:16

TEKİRDAĞ'da kurulan semt pazarında yankesicilik yöntemi ile vatandaşların çantalarını çaldıkları belirlenen Ş.K. ile H.K. adlı kadınlar polis tarafından yakalandı.

Haberin Devamı

Olay, merkez Süleymanpaşa ilçesinde perşembe günleri kurulan semt pazarında meydana geldi. Pazarda yankesicilik yapıldığı yönünde ihbar üzerine İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Yankesicilik, Dolandırıcılık Büro ekipleri, pazarın giriş ve çıkışlarında önlem aldı. Polisin şüphe üzerine durdurduğu Ş.K. ve H.K. adlı kadınların üzerinde yapılan aramada cüzdan ve cüzdan içerisinde E.D. adına düzenlenmiş nüfus cüzdanı, çeşitli mağazalara ait alışveriş kartları ve 787 TL para olduğu belirlendi. Kendisine ulaşılan mağdurlardan E.D., pazarda alışveriş yaptığı sırada cüzdanını çaldırdığını, içerisinde kendisine ait kimlik kartı, yaklaşık 700-800 lira ve alışveriş kartları olduğunu doğruladı.

Polisin gözaltına aldığı kadınların, yapılan incelemede yankesicilik suçundan kaydı bulundukları belirlendi. Şüpheli kadınların çaldığı cüzdan ve para sahibine teslim edildi. Şüpheliler, polisteki sorgularının ardından adliyeye sevk edildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!