Pazar günü spor salonları açık mı? İşte, spor salonlarının çalışma saatleri

Güncelleme Tarihi:

Pazar günü spor salonları açık mı İşte, spor salonlarının çalışma saatleri
Oluşturulma Tarihi: Haziran 20, 2021 14:51

İçişleri Bakanlığı’nca yayımlanan yeni genelgeye göre ‘Haziran Ayı Normalleşme Tedbirleri’ kapsamında bazı kurum ve kuruluşların çalışma saatlerinde değişikliğe gidildi. Hafta sonu yasakları Pazar günü olmak üzere tek güne indirilirken, market, fırın ve eczaneler belirli kurallar çerçevesinde açık olabilecekler. Bunun yanında daha öncesinde kapalı olan spor salonlarının bu yasaklar kapsamında açık olup olmadığı da merak ediliyor. İşte, sosyal tesislerde bulunan spor salonlarının akıbeti…

Haberin Devamı

Haziran ayı boyunca geçerli olacak yeni normalleşme tedbirlerine göre bazı kurum ve kuruluşların çalışma saatlerinde yeniden düzenleme yapıldı. Buna göre; cumartesi günleri restoran, kafe, fırınlar, spor salonları gibi sosyal tesisler açılırken, bu işletmelerin Pazar günü yasaklarda açık olmayacağı ise merak konusu. Peki spor salonları Pazar günleri açık mı? Spor salonları Pazar çalışıyor mu?

PAZAR GÜNÜ SPOR SALONLARI AÇIK MI?

Spor salonlarının çalışma şartları normalleşme kararları ile beraber netleşti. Haziran ayı normalleşme genelgesi ile beraber kademeli normalleşme sürecinin ikinci etabında 14 Nisan 2021 tarihinden itibaren faaliyetlerine ara verilen spor salonlarının durumu hakkında İçişleri Bakanlığı bilgi verdi.

Sinema salonları, kahvehane, kıraathane, kafe, dernek lokali, çay bahçesi gibi yerler, internet kafe salonu, elektronik oyun yerleri, bilardo salonları, halı sahalar, spor salonları, açık yüzme havuzları, lunaparklar ve tematik parklar, faaliyet alanında bulunan işyerlerinde faaliyetler başladı.

Haberin Devamı

Bu durumda spor salonları da diğer işletmeler gibi 1 haziran tarihinden itibaren 07.00 ile 21.00 saatleri arasında faaliyet gösterebilecek. Aynı zamanda Pazar günleri sokağa çıkma yasağının geçerli olduğu saatlerde kapalı olacak.

BAKMADAN GEÇME!