Pazar günü hava nasıl olacak? 31 Ocak il il hava durumu tahminleri

Güncelleme Tarihi:

Pazar günü hava nasıl olacak 31 Ocak il il hava durumu tahminleri
Oluşturulma Tarihi: Ocak 30, 2021 18:59

Pazar günü öncesi hava durumu araştırmaları hız kazandı. Etkili olan yağmurlu havanın ne zamana kadar süreceğini ve 31 Ocak Pazar günü de etkili olup olmayacağını merak eden vatandaşlar, konuya dair bilgi almak için internette araştırmalarına hız verdi. Peki, pazar günü hava nasıl olacak?

Haberin Devamı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, ülkenin kıyı kesimleri, Güneydoğu Anadolu'nun güneyi için sağanak, iç kesimler için karla karışık yağmur ve kar uyarısında bulundu. Genel Müdürlüğün duyurusuna göre, ülke genelinin çok bulutlu, Artvin çevreleri hariç yurt genelinin yağışlı geçmesi bekleniyor. İşte, 31 Ocak il il hava durumu tahminleri...

Yapılan son değerlendirmelere göre, yurt genelinin çok bulutlu, Artvin çevreleri hariç yurt genelinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların, kıyı kesimler ile Güneydoğu Anadolu’nun güneyinde yağmur ve sağanak, yer yer gök gürültülü sağanak, iç kesimlerde karla karışık yağmur ve kar şeklinde görülmesi, Kıyı Ege, Doğu Akdeniz kıyıları, Çanakkale, Gaziantep, Kilis ve Antalya’nın batı ve doğu ilçeleri ile Edirne'nin güneyinde kuvvetli sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak, Ankara’nın kuzeyi (Çamlıdere, Kızılcahamam, Güdül, Kahramankazan), Bolu’nun güneydoğusu (Seben, Kıbrısçık, Dörtdivan, Gerede, Yeniçağa ve Bolu il merkezi) ile Antalya'nın doğusunun iç kesimleri, Kahramanmaraş ve Adıyaman çevrelerinde yoğun kar yağışı şeklinde olacağı tahmin ediliyor.

Haberin Devamı

Pazar günü hava nasıl olacak 31 Ocak il il hava durumu tahminleri

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!