Pazar günü hava nasıl olacak? 31 Mart hava durumu tahminleri

Güncelleme Tarihi:

Pazar günü hava nasıl olacak 31 Mart hava durumu tahminleri
Oluşturulma Tarihi: Mart 30, 2019 20:30

Mart ayının son pazar günü öncesi, hava durumu tahminlerine yönelik araştırmalar hız kazandı. Bulundukları bölgelerde 31 Mart Pazar günü hava durumunun nasıl olacağını merak eden vatandaşlar, bu kapsamda bilgi almak adına Meteoroloji'den paylaşılan bilgileri araştırıyor. Peki, pazar günü hava nasıl olacak?

Haberin Devamı

Türkiye genelinin parçalı ve çok bulutlu, Doğu Akdeniz, İç Anadolu'nun güney ve doğusu, Doğu Karadeniz, Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgeleri ile Antalya ve Ordu çevrelerinin yağışlı geçmesi bekleniyor. İşte, 31 Mart hava durumu tahminleri...

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan duyuruya göre, kıyı kesimler ve Güneydoğu Anadolu ile Doğu Anadolu'nun batısında yağmur ve sağanak, Akdeniz'in kıyı kesimlerinde yer yer gök gürültülü sağanak görüleceği tahmin ediliyor.

Doğu Akdeniz ve Güneydoğu Anadolu ile Malatya, Elazığ ve Şırnak çevrelerinde kuvvetli yağmur ve sağanak, yer yer gök gürültülü sağanak, Hakkari çevreleri ile Şırnak'ın doğusunda kuvvetli ve yer yer yoğun kar yağışı öngörülüyor.

Gece ve sabah saatlerinde iç ve doğu bölgelerde yer yer buzlanma ve don olayı beklenirken, sıcaklıkların ülke genelinde azalarak mevsim normallerinin altına düşeceği tahmin ediliyor.

Haberin Devamı

İL İL HAVA DURUMU.TAHMİNLERİ İÇİN TIKLAYIN

Pazar günü hava nasıl olacak 31 Mart hava durumu tahminleri

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!