Patroniçe değilim

Güncelleme Tarihi:

Patroniçe değilim
Oluşturulma Tarihi: Ocak 10, 2000 00:00

Haberin Devamı

‘‘6 aydır kadın pazarlamıyorum. Artık bir işkadınıyım’’ diyen Natalia Karakuş, beyaz kadın ticareti suçundan tahliye oldu.

ULUSLARARASI beyaz kadın ticareti yaptığı iddiasıyla üç yıl hapis istemiyle Bakırköy 5'inci Asliye Ceza Mahkemesi'nde yargılanan Yasemin Sümer takma adlı Natalia Karakuş tahliye oldu. ‘‘6 ay öncesine kadar kadın temin ediyordum. Artık ticaretle uğraşan bir işkadınıyım’’ diyen Karakuş (34), halen DGM'de de üç arkadaşıyla, fuhuş ve gasp çetesi kurduğu iddiasıyla 6 yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılanıyor.

Manken olup çok kazanacaksınız

Bakırköy’deki son duruşmaya, eski Doğu Bloku ülkelerinde gazetelere verdiği 'Manken olacaksınız' ilanıyla kandırdığı genç kızları fuhuş batağına sürüklediği iddiasıyla yargılanan Natalia Karakuş katıldı. Tanıklar, Natalia'nin pazarladığı iddia edilen Olena Buylova, Tetyana Gölykova, Anastassia Smotrenko, Lina Malisheva, Margaryta Karnaukhova ile Davut Ertürk ve Emre Yılmaz duruşmaya katılmadılar.

Çete davasından halen tutuklu

Natalia Karakuş, ifadesinde yurtdışından kadın getirdiği ve patroniçe olduğu iddialarını reddederken, avukatı da iddianamede müvekkilinin 21 yaşından küçük kızları çalıştırdığının belirtildiğini ancak bunun için kızların yaş tespitinin gerektiğini ifade edip tahliye istedi. Mahkeme heyeti, suçun niteliği ve mevcut delil durumu itibariyle tahliye kararı verip, duruşmayı erteledi. Çete davasından DGM'de yargılanan Natalia halen Bakırköy Kadın ve Çocuk Tutuevi'nde tutuklu bulunuyor.

Ölüm meleği Alexandra

AKSARAY ve Laleli civarındaki otel bar, müzikollerde bayram baskınları yapan Asayiş Şubesi Ahlak Bürosü Ekipleri, fuhuş yaptıkları belirlenen 45 yabancı uyruklu hayat kadınını gözaltına aldı. Aksaray Mine Otel'de yakalanan hayat kadınlardan Rumen uyruklu Alexandra Zülüf'ün (22) AIDS'li olduğu belirlendi. Zülüf sorgusunda, ‘‘Parasız kalınca İstanbul'a gelip gidiyorum. 15 gündür de İstanbul'dayım. Günde 4-5 erkekle aşk yaptım. AIDS'li olduğumu bilmiyordum. Bükreş'te Elektronik Mühendisliği Fakültesi son sınıf öğrencisiyim. Okulu bitirebilmek için bu yola başvurmak zorunda kaldım’’ dedi. Yabancı hayat kadınları, işlemlerinin ardından sınır dışı edildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!