Patroniçe değil tüccarım

Güncelleme Tarihi:

Patroniçe değil tüccarım
Oluşturulma Tarihi: Aralık 29, 1999 00:00

Haberin Devamı

UKRAYNA'da gazetelere verdiği ‘Manken olacaksınız’ ilanıyla kandırdığı kızları İstanbul'da fuhuş batağına sürüklediği iddiasıyla Bakırköy Adliyesi'nde 3 yıl hapis istemiyle yargılanan Natalia Karakuş ‘‘6 ay öncesine kadar kadın satıyordum ama artık tüccarım’’ dedi. Karakuş'la 3 arkadaşı, çete kurdukları iddiasıyla DGM'de de, 6 yıla kadar hapis istemiyle yargılanıyor.

Artık ticaretle uğraşıyormuş

Bakırköy 5. Asliye Ceza Mahkemesi'nde gıyabi tutuklu-luğu vicahiye çevrilerek yargılanmaya başlanan Natali Karakuş, duruşmada, kendisini Yasemin Sümer olarak tanıtıp evli ve çocuksuz olduğunu söyledi. Mesleği sorul-duğunda ‘‘Ticaretle uğraşırım’’ diyen Karakuş, kadın satıcılığını bıraktığını ve patroniçe olmadığını öne sürdü.

Türk kızlarını da pazarlamış

Karakuş savunmasında, ‘‘6 ay öncesine kadar kadın pazarlıyordum. Kızları yurtdışından getiriyordum. Ama Türkiye'den de temin ettiklerim oluyordu’’ dedi. Tutuk-luluk halinin devamına karar veren mahkeme, erkeklere pazarlandığı ileri sürülen Olena Katova, Margaryta Karnaukhova ve Helena Buylovave'nin tanık olarak din-lenmesi için duruşmayı erteledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!