Paramparça 36.yeni bölüm fragmanı izle! | Dilara'nın sürpriz kararı ne?

Güncelleme Tarihi:

Paramparça 36.yeni bölüm fragmanı izle | Dilaranın sürpriz kararı ne
Oluşturulma Tarihi: Ekim 12, 2015 14:05

Ekranların reyting rekortmeni dizisi Paramparça 36.Bölümüyle izleyiciler karşısına çıkacak. Yeni bölümde Dilara sürpriz kararlar alıyor.

Haberin Devamı

Ekranların reyting rekortmeni dizisi Paramparça 36. bölüm fragmanını yayınladı. Nurgül Yeşilçay ve Erkan Petekkaya'nın yer aldığı Paramparça, 36. bölümüyle bu akşam saat 20.00'de Star TV'de.

PARAMPARÇA 36. BÖLÜM ÖZETİ

Paramparça yeni bölümünde; Cihan, Dilara'nın boşanma isteğiyle sarsılıyor. Cihan, "Asla boşanmayacağım" diyen Dilara'daki değişikliğin nedenini merak eder. Gülseren ise Dilara'nın bu kararından kendisini sorumlu tutar. Cihan ve Gülseren için artık yeni bir hayat başlar.

Harun ise planlarını yavaş yavaş ilerletmektedir. Harun'un yeni hedefi yine aileden biridir. Cihan'ı bitirmek için kurguladığı intikam planını ilerleten Harun, bu kez Rahmi Bey'e çengeli takar. Öte yandan Cihan'ın cephesinde işler iyice kötüye gider. Şirketteki maliye denetimi Cihan'ın sonunu getirecek gibidir.

Haberin Devamı

Yürüyebildiğini herkesten gizleyen Hazal'ı yakalayan Keriman, gizlice çektiği görüntülerle Hazal'a şantaj yapar. Hazal ise Keriman'dan gelecek tehlikeyi anlamış, dediği her şeyi yapmaktadır. Hazal'ın oyununun ortaya çıkması an meseledir. Ama kimse hırsızlığı hesaba katmamıştır.


Paramparça 36.yeni bölüm fragmanı izle | Dilaranın sürpriz kararı ne

Alina Boz ve Leyla Tanlar gibi genç oyuncular da dizide başrolü paylaşıyor.


PARAMPARÇA DİZİSİNİN KONUSU

Paramparça bir aşk hikâyesi… Ayrı dünyalara ait olan iki insan, ne kavuşmaları ne de ayrılmaları mümkün… İki kaza ile yolları hiçbir zaman ayrılmayacak şekilde kesişen 6 kişi... Gülseren, zor ekonomik şartlarda 14 yaşındaki kızını yetiştirmeye çalışmaktadır. İstanbul'da bir mahallede görümcesi ile birlikte yaşamaktadır. Hevesleri yaşadıkları hayatı zorlayacak olan 14 yaşındaki kızıyla baş etmeye çalışırken hayatı bir anda değişir.

Gülseren, yıllar önce terk eden kocasıyla boşanma işlemlerini yürütürken, yağmurlu bir günde, üzücü bir olay sonucunda Cihan ile karşılaşır. Cihan, evli ve iki çocuk sahibi bir adamdır. İyi bir baba, hırslı bir işadamı, mutsuz biridir. 15 yıl arayla gelen iki kaza ile iki kadın bir erkek ve üç çocuğun hayatı, aşılması mümkün olmayan bir şekilde sonsuza kadar birbirlerine bağlanacaktır. Ortadaki sorunun çözümü imkânsızdır.

Haberin Devamı

Bir trafik kazasından sonra kızların hastanede karıştığını öğrenen iki aile Gülseren ve Cihan-Dilara Gürpınar ailesini zor zamanlar beklemektedir.

Gülseren son derece mütevazı kibar ve anlayışlı biridir. Hazal ise annesine hiç benzemeyen kendini beğenmiş ve gözü yükseklerde olan bir kızdır.Cihan'ın kızı Cansu aslında Gülseren'in kızıdır. Aynı annesi gibi nazik, kibar ve anlayışlı bir kız çocuğudur. Gülseren'in kocası yıllar önce yurt dışına kaçmış Özkan'dır. Gülseren boşanma davası açtığı kocasından, Özkan' ın yeniden ülkeye dönmesiyle boşanmaları gerçekleşir.
Cihan ile Gülseren arasında inanılmaz bir aşk başlamıştır. Ancak bir türlü bir araya gelemezler...


PARAMPARÇA 36.BÖLÜM FRAGMAN İZLE

Haberin Devamı

PARAMPARÇA 35.BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Ozan’ın kendisine doğrulttuğu silah ile karşı karşıya kalan Gülseren ani bir karar almak zorunda kaldı. Harun ise Cihan’a en büyük yıkımı Gülseren üzerinden verebileceğini anladı. Dilara ile yıllar sonra yeniden bir araya gelen Harun artık Cihan’ın çok yakınındadır.

Yalnızlıktan Candan’a sığınan ve onun dostluğuna bir kez daha inana Dilara kendisini ve ailesini büyük bir tehlikeye götürdüğünü farkında değildir. Dilara hem kendisinin hem de etrafındakilerin hayatını tamamen değiştirecek bir karar alarak herkesi şoka soktu.

Cihan’ın sadece işleri değil, aile yaşantısı da sarpa sardı. Ozan ile arasındaki uçurum hızla açılan Cihan çaresizdi. Yalıda keyif süren Hazal da Keriman’a yakalandı. Hazal’ın yürüyebildiğini fark eden Keriman, bu bilgiyi hemen kullanmaya başladı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!