Papandreu'nun annesi Kadın Filmleri Festivali'ne katılacak

Güncelleme Tarihi:

Papandreunun annesi Kadın Filmleri Festivaline katılacak
Oluşturulma Tarihi: Aralık 14, 1999 00:00

Haberin Devamı

4-11 Mayıs 2000'de gerçekleştirilecek olan Uçan Süpürge Kadın Filmleri Festivali sanat danışmanlığını Türkan Şoray yapacak. Festivale Yunanistan Dışişleri Bakanı Yorgo Papandreu'nun annesi Margaritta Papandreu da katılacak.

BU yıl üçüncüsü gerçekleştirilecek olan Kadın Filmleri Festivali'ne Yunanistan Dışişleri Bakanı Yorgo Papandreu'nun annesi katılıyor.

Çankaya Belediye Başkanı Haydar Yılmaz'ı ziyaret eden Uçan Süpürge Kadın Filmleri Festivali yetkilisi Halime Güner, belediyeden festivale aktif destek vermesini istedi. 4-11 Mayıs 2000'de yapılacak olan festivale farklı ülkelerden konukların katılacağını söyleyen Güner, Yunanistan Dışişleri Bakanı'nın annesi Margaritta Papandreu'nun da festivale katılacağını bildirdi. Sanat danışmanlığını Türkan Şoray'ın yapacağı festivalin ana teması 'Kadın ve Barış' olarak belirlendi.

Çankaya Belediye Başkanı Haydar Yılmaz ise, festivalin 2000 yılında Ankara'da gerçekleşecek ilk festival olacağına dikkat çekerek, ‘‘2000'de Ankara'da yapılacak sinema ve tiyatro festivallerinin hepsinin önünde ve içinde olacağız. Ankara'yı kültür ve sanatın başkenti yapmakta kararlıyız. Siyasetin gölgesinin kapattığı Ankara'yı kültür ve sanatın aydınlığına kavuşturacağız. Çünkü Çankaya, Ankara'nın aydınlık yüzüdür’’ dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!