Papadopulos da Talat'a hediye gönderecek

Güncelleme Tarihi:

Papadopulos da Talata hediye gönderecek
Oluşturulma Tarihi: Aralık 28, 2005 13:46

Papadopulos, Talat’ın yolladığı sadrazam sucuğuna karşılık hediye gönderecek

Rum Yönetimi lideri Tasos Papadopulos, Güney Kıbrıs’ın Limasol kentinde yaptığı açıklamada, KKTC Cumhurbaşkanı Mehmet Ali Talat tarafından kendisine gönderilen Noel ve yılbaşı hediyesi hakkındaki soruları yanıtladı. Papadopulos, hediyenin, çeşitli tatlılarla dolu bir sepet olduğunu söyledi.

Detay vermeyen Rum lider, Talat’ın nezaketine karşılık, kendisinin de yeni yılda bir hediyeyle karşılık vereceğini belirtti. Talat’ın gönderdiği ’kuvvet macunu’ olarak da bilinen ’sadrazam sucuğu’ndan sonra Papadopulos’un ne yollayacağı merak ediliyor. KKTC Cumhurbaşkanı Mehmet Ali Talat geçen hafta Rum Yönetimi liderine Noel ve yeni yıl hediyesi olarak sadrazam sucuğu göndermişti. KKTC’ye özgü bir tür lokum olan sadrazam sucuğunun da içinde bulunduğu hediye sepetinin maddi değeriyse yaklaşık 100 YTL’ydi. Sepette, KKTC imalatı olan 70’lik bir şişe rakı, 2 kalıp peynir, bir kavanoz kuvvet macunu olarak kullanılan badem pekmezi (büyük boy) ve üzüm pekmezinden yapılan sadrazam sucuğu yer aldı.

Öte yandan, Talat’ın hediye sepetinde Türkiye ürünlerinden bir şişe Yakut şarabı, 300 gram kuruyemiş, 2 adet kadeh ve pekmez için de 2 adet kaşık bulunuyordu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!