Pansiyonda 5 öğrenciden 1 öğrenciye dayak iddiası

Güncelleme Tarihi:

Pansiyonda 5 öğrenciden 1 öğrenciye dayak iddiası
Oluşturulma Tarihi: Kasım 01, 2010 13:25

ESKİŞEHİR’in Mahmudiye İlçesi'ndeki Yunus Emre Öğretmen Lisesi pansiyonunda kalan 5 öğrencinin, cep telefonu ve MP3’ün kaybolmasından sorumlu tuttukları 15 yaşındaki M.E.'yi banyoda 2.5 saat süreyle dövdükleri öne sürüldü. Erol’un ailesi Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulundu.

Mahmudiye Yunus Emre Öğretmen Lisesi son sınıfta okuyan 5 erkek öğrenci, iddiaya göre cep telefonu ile MP3’lerinin kaybolmasından sorumlu tuttukları ikinci sınıf öğrencisi M.E.'yi önceki gece pansiyondaki banyoya götürerek yaklaşık 2.5 saat süreyle burada tuttu ve dövdü. Daha sonra serbest bırakılan Erol durumu yakınlarına söyledi. Okula gelen yakınları Mustafa Erol’u döven öğrencileri önce okul idaresine, ardından da cumhuriyet savcılığına dilekçe ile şikayet etti.

Dövülen Mustafa Erol, son sınıf öğrencisi 5 kişinin yanına gelerek, cep telefonu ile MP3’ün kaybolduğunu söylediğini anlattı. Erol, “Onlara ben almadım. Olayla bir ilgim yok dedim. Ancak onlar beni zorla pansiyonun banyosuna götürüp burada dövdüler” dedi.

Olayalaya karıştığı iddiav edilen öğrencilerin ilçe jandarma komutanlığı ekipleri tarafından gözaltına alındığı, olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!