Özgür Ünsal'ın asker arkadaşı konuştu: Kandırılmaya meyilliydi

Güncelleme Tarihi:

Özgür Ünsalın asker arkadaşı konuştu: Kandırılmaya meyilliydi
Oluşturulma Tarihi: Mart 17, 2016 15:50

Ankara Kızılay’daki terör saldırısında Seher Çağla Demir ile birlikte yer aldığı iddia edilen Özgür Ünsal'la ilgili hala resmi bir açıklama yok. Ailesi ve yakınlarının görüşleri ise hep aynı: 'Madde kullanırdı, hap içerdi ama saf bir çocuktu....' Ünsal'ın ulaştığımız bir asker arkadaşı da 'canlı bomba' ifadesi karşısında şaşkınlığını dile getirdi.

Haberin Devamı

Özgür Ünsal'ın asker arkadaşı olan A.A'nın Ünsal'ın ölümünden dahi haberi yoktu. Çok şaşıran ve üzülen A.A., arkadaşıyla ilgili olarak şunları söyledi:  

Özgür Ünsalın asker arkadaşı konuştu: Kandırılmaya meyilliydi

'Askerliğimizi beraber yaptık, benim bir alt devremdi. Anne babası ayrıydı. Bağımlılığı vardı ama çok saf bir çocuktu. Kandırılmaya meyilli bir çocuktu, hala inanamıyorum. PKK ile hiçbir ilgisi olamaz, çok milliyetçiydi, şok yaşıyorum şu an'

Ünsal, 70 takipçisinin olduğu ve konum olarak Ankara Dikmen’de göründüğü herkese açık hesabında son paylaşımı 15 Ocak’ta yapmış. Bu paylaşımda şöyle yazıyor: “İnsanın parası varsa çalışmak zorunda kalmaz. Böylece zamanı satın alır. Bu kalan zamanda da kendini mutlu edebilecek şeyleri yapar. Yani para mutluluğu satın alır.”

Haberin Devamı

AİLESİ: 'APOLİTİK (SİYASETLE İLGİLENMEYEN) BİR YAPISI VAR'

Ünsal’ın Zonguldak nüfusuna kayıtlı olduğu ve uzun süredir Ankara’da yaşadığı bildirilmişti. Ünsal’ın Zonguldak’ta oturan akrabası A.K., onu en son 8 yıl önce babasının ameliyatında Zonguldak’a geldiğinde gördüğünü söyledi.

Özgür Ünsalın asker arkadaşı konuştu: Kandırılmaya meyilliydi

DHA’nın haberine göre A.K., şöyle konuştu: "Çok görüşmezdik. Hep dışarılarda okudu. 2 yıllık meslek yüksekokulu okumuştu. Babası ameliyat olduğunda ziyaret için gelmişti. En son o zaman görmüştüm. Görüştüğümüz biri değildi. O zamanda sadece ’Geçmiş olsun’ demiştim. Saf, kendi halinde biri gibi gelmişti bana. Apolitik (siyasetle ilgilenmeyen) bir yapısı vardı. Bu olayları duyduğumuzda ilk önce Özgür’ün kayıp olduğunu duyduk.

Sonra gazetelerden saldırıyla bağlantısı olduğunu duyduğumda şok oldum. Ben böyle bir şeye ihtimal veremiyorum. Gazetelerde ismi geçen V.K. ile arkadaş olduğunu duydum fakat kadınla herhangi bir ilişki olup olmadığını bilmiyorum. Bir ara çalışmak için Ukrayna’ya babasının yanına gideceğini duymuştum. Şimdiye kadar ne siyasi ne de bir örgütle ilgili bağlantısını duymadım."

BAKMADAN GEÇME!