Özel konuklara çok özel konser

Güncelleme Tarihi:

Özel konuklara çok özel konser
Oluşturulma Tarihi: Haziran 03, 1998 00:00

Haberin Devamı

Yüksel Uzel, China Coast Ball Group adı altında dünyayı dolaşan 140 kadar seçkin yabancı konuğa, Pera Palas Otel'de mini bir konser verdi. Sadece Hürriyet Gazetesi'nin izlediği bu çok özel gecede Uzel, dünyanın en önemli bürokratlarını, bankerlerini ve işadamlarını kendisine hayran bıraktı. Yüksel Uzel, gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam eden gecedeki konserinin, konuklarına bir armağan niteliğinde olduğunu söyledi.

Sanatçının geçen yıl yaptığı Güney Afrika gezisinde, sevgilisi İhsan Börekçioğlu'nun sayesinde tanıştığı grupta, 22 farklı lisan konuşuluyor. Sekiz yıl önce 10 kişiyle dünya gezilerine başlayan grup, giderek artan sayılarıyla gezilerine devam ediyor. Grup üyeleri, her yıl 10 gün işlerinden uzak geçiriyor. Dünyayı yıllara bölerek gezen grubu Hong Honglu bir banker kurmuş. Kendi arkadaş grubuyla başladığı gezisine daha sonra yeni üyeler de kabul eden organizatör, programı bir yıl öncesinden belirliyor. Gelecek yıl Moğolistan'a gidecek olan grup, 2000 yılına da Avustralya'da girecek. Uzel'den çok etkilendiklerini belirten grup üyeleri, gelecek yıl yapılacak gezide ünlü şarkıcıyı da de aralarında görmek istiyor.

İstanbul'un tarihi mekanlarından Tünel, ilk kez 140 kişinin katıldığı bir yemek daveti için restoran haline getirildi.

Dünyanın dört bir yanından geziye katılan bürokratlar ve işadamları, yeni üyelerinin de VIP olmasına özen gösteriyorlar. Fotoğrafta Basil McIlhagga, Arzu Uzel, Jim Christopher, Vivian de Boice Baker, İhsan Börekçioğlu, Noel Bolton, Ted Marr ve Joseph D. Tydings, Pera Palas gecesinde görülüyor.






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!