Oyuncular için

Güncelleme Tarihi:

Oyuncular için
OluÅŸturulma Tarihi: Haziran 07, 2007 00:00

Bilgisayar aksesuarlarını lider üreticisi Logitech oyuncular için tasarladığı Logitech® X-540 hoparlör sistemi matrix surround-sound teknolojisiyle farklı bir oyun deneyimi sunuyor.

Haberin Devamı

Logitech Ses Ürünleri Pazarlama Başkan Yardımcısı Jef Holove " Logitech üstün performansı ve tasarımı ile en çok satan X-serisi hoparlörleriyle geçtiğimiz beş yıl boyunca multimedya hoparlör kategorisinde piyasa lideri olmayı başardı. X-540 sistemi  matrix teknolojisiyle kullanıcılara farklı bir deneyim sunuyor" dedi.

"Matrix Surround Ses"

Birçok oyunu ve yaklaşık tüm dijital müziği içeren ses kaynakları sadece stereo sound için kodlanmıştır ve bu da 5.1 sistemine sahip olmak isteyenleri kısıtlamaktadır.    Logitech X-540 hoparlör, ses kalitesinden ödün vermeden bir ses sinyalini ayırarak yaygın olan iki-kanallı stereo kaynaklarından beş kanallı ses oluşturur. Matrix butonu, rahatlık açısından güç butonu, ses kontrolleri ve kulaklık jakıyla birlikte   kontrol merkezinin üstüne yerleştirilmiştir.

Haberin Devamı

Merkez-Kanal Uydu Klipsi

Bugün bir çok oyun sever düz panel ekran kullanıyor-ancak geleneksel CRT ekranlarının tersine bu ekranlar masaüstüne merkez kanallı bir hoparlörü yerleştirmek için yer bırakmıyor.  Logitech bu soruna şirketin diğer bir ilki olan patent bekleyen merkez kanallı klipsiyle çözüm sunuyor.  Klips merkez hoparlörü ekranın üst kenarının arkasına güvenli bir şekilde sıkıca tutturur. CRT monitörleri tercih eden oyun severler için, merkez-kanallı klips aynı zamanda masaüstünde monitörün üstüne ya da önüne yerleştirilerek bir hoparlör standı gibi iş görür.

Üstün Performans, Açılı Dizayn

Merkez kanalı akustik olarak eÅŸleÅŸtirilmiÅŸ ön ve arka uydularla, Logitech X-540 system dengeli surround sound üretiyor. Logitech X-540 hoparlör, Logitech'in Frequency Directed Dual Driverâ„¢ teknolojisini kullanıyor. Bu teknoloji, her bir uyduda 2 sürücüye sahip olduÄŸundan hoparlör sisteminin daha zengin sesler üretmesine yardımcı olur.   Ayrıca, hoparlörde dengesiz sese neden olan yüksek frekans fazlalığını engeller, bu durum geçmiÅŸte çift sürücülü hoparlörler için büyük bir sorundu. Sonuç odanın her yerinden tek ve yoÄŸun bir ses.  BeÅŸ uydu ve subwooferın kombinasyonu, ses endüstrisinin resmi RMS (Root Mean Square) ölçüm sistemini kullanan 70 Watt'lık bir güç sunar. Sistem, ayrıca bir down-firing subwoofer ve ses bozulmasını en aza indirirken bass sesi en üst seviyeye çıkaran dinamik, gerçek zamanlı bir equalizer'a sahip.Â

Haberin Devamı

Logitech'in diğer  X-serisi hoparlörleriyle karşılaştırıldığında, X-540 hoparlörün  beş uyduya daha fazla açı ve stil ekleyen yeni bir endüstriyel tasarıma sahip olduğunu söyleyebiliriz. Dayanıklı metal ızgaralar uyduları korur ve down-firing dizayn subwoofer sürücüsünü muhafaza eder. Kontrol merkezine yerleştirilmiş uygun bir kulaklık jakıyla insanlar kendi kendine oyun oynayıp yalnız başlarına müzik dinleyebilir.

Logitech X540'ın satış fiyatı ise 134 Dolar + KDV.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!