Ovacık'ta silahlı kavga: 1 ölü, 1 yaralı

Güncelleme Tarihi:

Ovacıkta silahlı kavga: 1 ölü, 1 yaralı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 03, 2011 17:40

Karabük'ün Ovacık ilçesinde, köylüleri dolandırmak istediği iddia edilen 2 kişi ile köy muhtarı ve kardeşi arasında çıkan silahlı kavgada 1 kişi öldü, 1 kişi ağır yaralandı.

Alman plakalı otomobille Beydinli köyüne gelen Davut Boyar (32) ile Özgür Duran (37), vatandaşlarla görüşerek koyun almak istediklerini belirttiler.

Söz konusu kişiler, köylülerle yaptıkları pazarlığın ardından aldıkları koyuna karşı avro diye aralarında benzerlik bulunan ama değersiz olan Peru parasını verdiler.
Vatandaşların arasında bulunan köy muhtarı Hüseyin Özbayar ve kardeşi Arif Özbayar, paranın avro olmadığını belirtmeleri üzerine aralarında tartışma çıktı.
Kavgaya dönüşen olayda Duran ve Boyar, pompalı tüfekle ateş edilmesi sonucu yaralandı.

Duran olay yerinde yaşamını yitirdi, kendi imkanları ile kaçan Boyar ise ilçeyi Çankırı'nın Çerkeş ilçesine bağlayan karayoluna çıktı.

Bu sırada yoldan geçmekte olan İlçe Tarım Müdürlüğüne ait personeli taşıma araçtakiler, Boyar'ın yaralı olduğunu fark edince durumu 112 Acil Servis'e bildirdi.
Durumunun ağır olduğu bildirilen ve üzerinden Aydın Şimşek adına ehliyet çıkan Boyar, Karabük Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.
Olayla ilgili muhtar ve kardeşi gözaltına alındı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!