Otostop çekip gasp yapıyorlardı! Ve yakalandılar...

Güncelleme Tarihi:

Otostop çekip gasp yapıyorlardı Ve yakalandılar...
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 25, 2020 12:22

Kocaeli’nin Çayırova ilçesinde, otostop yaparak sürücülere tuzak kurup gasp yapan 2'si kadın, 4 şüpheli adliyeye sevk edildi. Esra Z. ve Marziye Y. tutuklanırken, Engin Z. ve Hünkar Y. ise adli kontrolle serbest bırakıldı.

Haberin Devamı

Edinilen bilgilere göre, Kocaeli’nin Çayırova ilçesinde otostop yapan 2 kadın, farklı tarihlerde araçlarına bindikleri bir vatandaşın boğazına bıçak dayayarak parasını gasp ederken, 1 vatandaşın da bin 200 TL parasını çaldı. Vatandaşlardan art arda gelen şikayetler üzerine polis ekipleri inceleme başlattı. 2 olayın yaşandığı bölgedeki kameraları inceleme altına alan ekipler, vatandaşları tuzağına düşürerek paralarını gasp eden kadınların bölgeye geldiği aracın plakasını tespit etti.

Otostop çekip gasp yapıyorlardı Ve yakalandılar...

İncelemeleri derinleştiren ekipler, aracın Kocaeli’nin Körfez İlçesi TEM Otoyolu’nda bulunan bir dinlenme tesisinde olduğunu tespit etti. Ekipler tarafından düzenlenen operasyonla araçta bulunan ve vatandaşların araçlarına binerek paralarını gasp ettiği belirlenen E.Z. (25), M.Y. (19) isimli 2 kadın ve şahıslarla beraber hareket ettikleri tespit edilen H.Y. (32), E.Z. (27) gözaltına alındı. Çok sayıda suç kayıtlarının bulunduğu belirlenen şüpheliler Gebze Adliyesine sevk edildi. Hakim karşısına çıkartılan E.Z. ve M.Y. isimli kadınlar tutuklanırken, H.Y., E.Z. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!