Toprak bir anda kaydı. Araçlar askıda kaldı...

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Ocak 04, 2018 14:53

Ataşehir'de bir otoparkta toprak kayması meydana geldi. 2 araç göçükte kaldı. Askıda kalan araçlar kurtarılırken göçük anı kameraya yansıdı. Ataşehir'de otopark inşaatı sırasında yaşanan çökme ile ilgili konuşan Ataşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürü Deniz Kutlu, “Hemen altımızdaki bina FETÖ'ye ait bir el konulan okulun yarım kalmış binası. Burası ile ilgili daha önceki tarihlerde gerek İstanbul Milli Eğitim İl Müdürlüğü'ne gerekse yapan kuruluşlara burada göçme olabileceği ve gerekli önlemlerin alınmasına yönelik yazılı bildirimlerimiz oldu” dedi.

Haberin Devamı

Ataşehir'de bir otopark inşaatında dün fore kazıkların tuttuğu duvarının bir kısmı aniden çöktü, 2 araç göçükte kaldı. Olay yerine çağrılan çekiciyle araçlar kurtarılırken duvarın yer yer çökmeye devam ettiği görüldü. Vatandaşlar göçüğün etrafından uzaklaştırılırken canlı yayına duvarın göçme anı yansıdı.Araçları göçükte kalan otomobil sahipleri, “Allah'tan gelen bir olay afettir, cana bir şey olmasın” dedi.

ATAŞEHİR BELEDİYESİ FEN İŞLERİ MÜDÜRÜ: GEREKLİ ÖNLEMLERİN ALINMASI İÇİN YAZI GÖNDERDİK

Ataşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürü Deniz Kutlu, çöken duvar ile ilgili  ”Bölgede bir toprak kayması bilgisi ile beraber ekiplerimizi sevk ettik. Söz konusu alan Milli Emlak Genel Müdürlüğü'ne ait bir arazi.  İmar planlarında Milli Eğitim Bakanlığına ait okul alanı olarak gözükmekte. Hemen alt tarafındaki bina FETÖ'ye ait el konulan bir el okulun yarım kalmış binası. Burası ile ilgili daha önceki tarihlerde gerek İstanbul Milli Eğitim İl Müdürlüğü'ne gerekse yapan kuruluşlara göçme olabileceği ve önlem alınmasına yönelik yazılı bildirimlerimiz oldu” dedi.

Haberin Devamı

Kutlu sözlerine söyle devam etti: “Şu anda görüldüğü üzere 10 adet fore kazık ve fore kazığın başlık girişinin kayması neticesinde bir toprak kayması ve heyelan meydana geldi. Gerekli güvenlik önlemleri alınıyor. Söz konusu yer vatandaşlarımız tarafından açık otopark olarak kullanılan bir arazi. Güvenlik önlemleri alınıyor girişe kapalı hale getirilecek."

Toprak bir anda kaydı. Araçlar askıda kaldı...

 

 

 

 

Toprak bir anda kaydı. Araçlar askıda kaldı...


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!