Otomobili içindeki çocukla kaçırdılar

Güncelleme Tarihi:

Otomobili içindeki çocukla kaçırdılar
Oluşturulma Tarihi: Nisan 17, 2001 00:00


Haberin Devamı

3 oto hırsızı, kasıtlı olarak bir otomobile çarptı. Araçtaki çiftin, hasara bakmak için dışarı çıkmasını fırsat bilen hırsızlar, otomobili, arka koltukta uyuyan 2 yaşındaki çocukla birlikte kaçırdılar.

İKİTELLİ'de, önceki gece 22.30 sıralarında Organize Sanayi Sitesi önünde tekstilci Cem Çakmak'ın kullandığı otomobile arkadan başka bir otomobil çarptı. Cem ve eşi Aytül Çakmak, Ford Focus otomobillerindeki hasarı görmek için aşağıya indiler. Diğer otomobilde bulunan 3 kişiden biri, Çakmak'ın indiği aracın direksiyonuna geçti ve arka koltuğunda Mert Ege Çakmak'ın (2) uyuduğu otomobili çalıştırıp hızla uzaklaştı. Çakmak çiftinin şaşkın bakışları arasında diğer oto hırsızları da, kendi otomobillerine binip kaçtı. Neye uğradıklarını şaşıran Çakmak çifti, panik içinde hemen yakındaki Şehit Zeki Kaya Polis Karakolu'na gitti.

Otomobil bulundu, kaçaklar aranıyor

Telsiz anonsları ile birlikte polis ekipleri alarma geçti. Gelişmeleri karakolda takip eden Cem ve Betül Çelik, heyecanlı anlar yaşadı. Asırlar gibi gelen bir saatin ardından polise, Esenler'de bir apartmanın önünde küçük bir çocuğun ağladığı ihbarı geldi. Adrese giden ekipler çocuğun Mert Ege olduğunu belirlediler. Esenler Merkez Karakolu'na giden Cem-Aytül Çakmak çifti, çocuklarına kavuşmanın sevincini yaşadı. Araştırmalar sonucu Cem Çakmak'ın Ford Focus marka otomobili de Esenler'de terk edilmiş olarak bulundu. Polis yetkilileri soruşturmanın sürdüğünü, oto hırsızların yakalanması için çalışmaların devam ettiğini bildirdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!