Otomobilden havaya ateÅŸ açıldı, iki eve kurÅŸun isabet etti

Güncelleme Tarihi:

Otomobilden havaya ateş açıldı, iki eve kurşun isabet etti
Oluşturulma Tarihi: Aralık 17, 2020 17:32

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde dün gece otomobilden havaya rastgele açılan ateşte biri 5'inci diğeri ise 6'ncı kattaki iki evin camına kurşun isabet etti. Olayda ölen ve yaralanan olmazken, kaçan şüphelilerin yakalanması için çalışma başlatıldı.

Haberin Devamı

Hacıkaplanlar Mahallesi, Atatürk Caddesi'ndeki bir apartmanın 6'ncı katındaki Mahmut E.'ye ait evin mutfak camına, 5'inci kattaki Kemal Ö.'ye ait dairenin ise balkon camına saat 23.00 sıralarında birer kurşun isabet etti. İhbar üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Polis ekiplerinin yaptığı incelemede, yoldan geçen otomobilden atış açıldığı belirlendi. Olay paniğe neden olurken, polis, otomobilin plakasının tespit edilip, ateş eden kişi veya kişilerin yakalanması için çalışma başlattı.

'SİLAH ÇOCUK OYUNCAĞI DEĞİL'

İkinci el eşya satışı yapan Ahmet Acar, dün sokağa çıkma kısıtlamasında otomobilden havaya ateş açıldığını belirtip, "Kurşunlar apartmandaki iki daireye isabet etmiş. Denizli'deki magandalar ortalığı karıştırdı. Silah, çocuk oyuncağı değil. Bu konuda önlemler alınması lazım. Birçok kişinin maganda kurşunu ile yaşamını yitirdi. Ancak halen ders alınmadı. Mahallede bu olay nedeniyle korku yaşandı. Bir çocuk ya da bir yetişkine isabet edebilir, can kaybı yaşanabilirdi. Kurşunlardan biri bir dairenin mutfağına isabet etmiş. O anda mutfakta birileri olsa belki de can kaybı yaşanacaktı" dedi.

Haberin Devamı

Otomobilden havaya ateş açıldı, iki eve kurşun isabet etti
'ÇOK BÜYÜK KORKU YAŞADIK'

Mahallede yaşayan Kübra Nur Kara ise, "Sokağa çıkma yasağında evde oturuyorduk. Bir anda silah seslerini duyduk. Kurşunlar bazı dairelere isabet etmiş. Çok büyük korku yaşadık" diye konuştu.

Â

Otomobilden havaya ateş açıldı, iki eve kurşun isabet etti

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!