Otomobil yağmur suyu kanalına düştü: 1 ölü, 2 yaralı

Güncelleme Tarihi:

Otomobil yağmur suyu kanalına düştü: 1 ölü, 2 yaralı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 04, 2017 16:27

BURSA’nın İnegöl İlçesi'nde, kontrolden çıkan otomobil, yağmur suyu kanalına düşerek sürüklendi. Parçalara ayrılan ve hurda yığınına dönen otomobildeki 1 kişi öldü, 2 kişi de yaralandı. Kaza anı bir fabrikanın güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi.

Haberin Devamı

Gemlik Limanı'nda, firmasına ait orman ürünlerini gemiye yükleyen 22 yaşındaki Mesut Kumaş, 25 yaşındaki Volkan Koçak ve 29 yaşındaki Faruk Duman, işleri bittikten şirkete ait otomobille İnegöl’e dönmek üzere yola çıktı.

Mesut Kumaş yönetimindeki 34 KT 0405 plakalı otomobil, İnegöl’ün Şehitler Mahallesi kavşağında bir anda kontrolden çıkarak, yolun sağındaki bariyerlere çarptıktan sonra yağmur suyu kanalında yaklaşık 40 metre sürüklendi. Beton kanala çarparak takla atan ve hurda yığınına dönen otomobilde bulunanlara, yakınındaki fabrikada bulunanlar yardıma koştu. Araç içinden çıkarılarak İnegöl Devlet Hastanesi’ne kaldırılan yaralılardan otomobil sürücüsü Mesut Kumaş, yaşamını yitirdi. 2 yaralının ise tedavisi devam ediyor.

Fabrikanın güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülenen kazayla ilgili soruşturmaya başlandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!