Otobüs kamyonla çarpıştı: 4 ölü, 21 yaralı

Güncelleme Tarihi:

Otobüs kamyonla çarpıştı: 4 ölü, 21 yaralı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 27, 2006 14:34

Sakarya'nın Hendek ilçesi D-100 karayolunda bir yolcu otobüsü ile kamyonun çarpışması sonucu ilk belirlemelere göre 4 kişi öldü, 21 kişi yaralandı.

Haberin Devamı

Sakarya'nın Hendek ilçesinde, yolcu otobüsüyle kamyonun çarpıştığı kazada, 4 kişinin öldüğü, 21 kişinin yaralandığı bildirildi. D-100 kara yolu Çukurhan mevkisinde, Mehmet Ali Efe idaresinde İstanbul yönüne giden 18 AR 042 plakalı kamyon, karşı yönden gelen Bayram Tukoz yönetimindeki 55 HC 900 plakalı yolcu otobüsüyle çarpıştı. Kazada kamyon sürücüsü Mehmet Ali Efe ve kamyonda bulunan Bayram Efe (21) ile otobüs yolcularından Yaşar Kahya (33) hayatını kaybetti. Kazada ölen ve Hendek Devlet Hastanesi morguna kaldırılan kadının kimliği ise henüz belirlenemedi.

Yaralıların isimleri şöyle:

“Otobüs sürücüsü Bayram Tukoz, 2. şoför Murat Şen, Hüseyin Gözütok, Kafiye Akbulut, Turan Sezer, İsmail Durmuş, İmdat Kutlu, Ercan Demir, Hasan Koç, Harun Reşit Özer, A. Osman Kahraman, Zafer Özdoğan, Şenay Demirbağ, Zeynep Kara Aslan,İ.Hakkı Uzun, Seyhan Yıldız, Kevser Yıldır, Suna Tepe, Efe Tepe, İbrahim Aydınel ve Şükran Demir.”

Haberin Devamı

Daha önce Gümüşova Kaymakamı Önder Bakan tarafından 5 olarak açıklanan ölü sayısının, hastaneye ağır yaralı olarak giden bir kişinin yanlış bildirilmesinden kaynaklandığı belirtildi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!