Otel odasında hayatını kaybeden Sedanur Şen'in son görüntüleri ortaya çıktı

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Eylül 16, 2021 20:56

24 yaşında uyuşturucu tedavisi gören Sedanur Şen'in otel odasındaki ölümü şüpheli bulunmuştu. Şen'in olay günü çekilen son görüntülerine CNN TÜRK'ten Tugay Saday ulaştı. Kızının ölümünden sonra açıklamalarda bulunan acılı baba İbrahim Şen ise, "Benim kızım melekti. Benim çocuğumun tedavi gördüğünü bile bile ona enjekte eden katildir benim için" şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

İstanbul Maltepe'de otel odasında hayatını kaybeden Sedanur Şen'in erkek arkadaşıyla otele girdiği anın görüntülerine CNN TÜRK'ten Tugay Saday ulaştı.

24 yaşındaki Sedanur Şen bir süredir uyuşturucu tedavisi gördüğü belirtilirken, suçlamaların odağındaki erkek arkadaşı Serdar Y, gözaltına alınıp serbest bırakılmıştı. Savcılığın itirazı üzerine yeniden gözaltına alınan Serdar Y. Uyuşturucu kaçakçılığından tutuklandı.

Hayatını kaybeden Sedanur Şen'in kesin ölüm sebebi ise otopsi sonucundan sonra ortaya çıkacak.

'BİLE BİLE OTEL ODASINA GÖTÜRÜYOR'

Sedanur Şen'in babası İbrahim Şen, DHA'ya yaptığı açıklamada şunları söylemişti: "Onu bile bile otel odasına götürüyor. Sırf madde vermek için benim kızımı öldürüyor orada. Kızım kendisi diyordu; 'Baba ben madde alırsam ölürüm. Doktorum bana asla alma, kullanma, geçecek bu demişti."

'BİZİM MELEĞİMİZDİ'

Haberin Devamı

Kızını anlatan İbrahim Şen, "Bizim meleğimizdi, sokaklardan yavru kedileri toplayan, kimseyi kırmayan, hassas, tertemiz, üniversitesini başarılı bir şekilde bitirmiş, Turizm ve Otelcilik mezunu, spor eğitmenliği sertifikası almış, sporla uğraşan bir kızdı benim çocuğum. Sağlığına dikkat eder, yağlı yemez, spor yapar. Benim kızım canavar oldu onların sayesinde" ifadelerini kullanmıştı.

NELER YAŞANMIŞTI?

Cevizli Mahallesi 30 Ağustos Caddesi'ndeki otelin çalışanı T.Y, Serdar Y.'nin (32) elinde çantasıyla odasından çıkarak kız arkadaşının uyanmadığını ve vücudunun morardığını söylemesi üzerine 112 ve 155'e haber vermiş, olay yerine gelen sağlık ekipleri Şen'in hayatını kaybettiği belirlemişti.

"Uyuşturucu madde imal ve ticareti", "uyuşturucu madde kullanma" ile "dolandırıcılık" suçlarından kaydı bulunan ve Ümraniye'de mobilyacı olarak çalıştığı öğrenilen Serdar Y, olayın ardından gözaltına alınmıştı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından Anadolu Adalet Sarayı'na getirilen Serdar Y, savcılık ifadesinin alınmasının ardından tutuklanması talebiyle nöbetçi hakimliğe sevk edilmişti.

Anadolu 6. Sulh Ceza Hakimliği, şüphelinin "yurt dışına çıkış yasağı" ve "imza atma" şartını içeren adli kontrol tedbirleri kapsamında serbest bırakılmasına karar vermişti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!