Osmaniye ve Kahramanmaraş’ta oruç saat açılacak? İftara ne kadar kaldı?

Güncelleme Tarihi:

Osmaniye ve Kahramanmaraş’ta oruç saat açılacak İftara ne kadar kaldı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 16, 2018 16:51

Saatlerin akşam saatlerine yaklaşmasıyla birlikte ‘Oruç saat açılacak? İftara ne kadar kaldı?’ gibi sorular gündeme geldi. Tüm yurt gibi Osmaniye ve Kahramanmaraş’ta ikamet eden vatandaşlar da ikamet ettikleri ildeki iftar saatini merak ediyor. Peki Osmaniye ve Kahramanmaraş’ta oruç saat açılacak? İftara ne kadar kaldı? İşte il il iftar saatleri!

Haberin Devamı

11 ayın sultanı “Ramazan” geldi çattı. İlk sahuru geride bırakan vatandaşlar, iftara ne kadar kaldığını öğrenmek için ezan okunuş saatini sorgulamaya başladı. Ezan okunuş saatleri illere göre değişiyor, bu nedenle oruç açılış vakti de farklılık gösteriyor. Osmaniye ve Kahramanmaraş’ta ikamet eden veya Ramazan ayını bu illerde geçirecek olan Müslümanlar, 16 Mayıs iftar saatlerini inceliyor. Peki Osmaniye ve Kahramanmaraş’ta oruç saat açılacak? İftara İşte, il il iftar saatleri!

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından yayınlanan ezan vakitlerine göre Ramazan'ın birinci günü 03:43'de sahuru tamamlayan Osmaniyeliler, 19:43'te iftar yapacak.

OSMANİYE'NİN 30 GÜNLÜK İFTAR SAAT İÇİN TIKLAYIN

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından yayınlanan ezan vakitlerine göre Ramazan'ın birinci günü 03:38'de sahuru tamamlayan Kahramanlılar, 19:42'te iftar yapacak.

Haberin Devamı

KAHRAMANMARAŞ'IN 30 GÜNLÜK İFTAR SAAT İÇİN TIKLAYIN

 

 

BAKMADAN GEÇME!