Orhan Miroğlu'nun büyük acısı... Oğlu Zerdeşt hayatını kaybetti

Güncelleme Tarihi:

Orhan Miroğlunun büyük acısı... Oğlu Zerdeşt hayatını kaybetti
Oluşturulma Tarihi: Şubat 07, 2018 10:41

AK Parti Mardin Milletvekili Orhan Miroğlu'nun yoğun bakımda tedavi gören 25 yaşındaki oğlu Zerdeşt kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan ve CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu AK Partili Miroğlu'nu bu zor gününde yalnız bırakmadı. Başbakan Binali Yıldırım ise cenaze namazına katılmak için Mardin'e gitti.

Haberin Devamı

CUMA sabahı kalbi duran ve müdahale edilen Zerdeşt Miroğlu, 3.5 aydır hastanede tedavi görüyordu. Orhan Miroğlu, yoğun bakımda tedavi gören oğlu için kan bağışı çağrısında bulunmuş, ardından kan ihtiyacı Kızılay tarafından karşılanmıştı. Zerdeşt Miroğlu, bu sabah kurtarılamayarak hayatını kaybetti

'CUMA SABAHI DERİN BİR UYKUYA DALDI' DEMİŞTİ

Miroğlu, 3 Şubat'ta oğluyla ilgili şu paylaşımı yapmıştı:

Sevgili Zerdeşt cuma sabahı tedavi gördüğü hastanede derin bir uykuya daldı. O sabahtan bu yana uyanmasını ve hayata yeniden merhaba demesini bekliyoruz. Biliyorum ki, Zerdeşt'i tanıyıp seven, hatta tanımadan seven herkes, Zerdeşt'in bu derin uykudan uyanmasını bekliyor. Ey Zerdeşt'in amcaları, halaları, ablaları, kardeşleri, dualarınızı eksik etmeyin lütfen, etmeyin ki Allah bu yavruya, 25 yıldır hayatta kalma mücadelesi veren bu cesur çocuğa yarattığı bu meleğe, şefaat etsin ve hayırlı bir müjde gibi yeniden aramıza yollasın..

Orhan Miroğlunun büyük acısı... Oğlu Zerdeşt hayatını kaybetti

*Fotoğraf: Selahattin Sönmez

KILIÇDAROĞLU’NDAN TAZİYE ZİYARETİ

Haberin Devamı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıdaroğlu, hastaneye gelerek, AK Parti Mardin Milletvekili Orhan Miroğlu'na taziye ziyaretinde bulundu. AK Parti Mardin Milletvekili Orhan Miroğlu ile hastane içerisinde görüşen ve başsağlığı dileyen Kılıçdaroğlu, çıkışta yaptığı açıklamada, "Parlamentomuzun en değerli milletvekillerinden birisi, Sayın Miroğlu oğlunu kaybetti. Allah kimseye evlat acısı vermesin. En zor acılardan birisidir. Kendisine, ailesine başsağlığı dileklerimizi ilettik, Allah rahmet eylesin" dedi.

Orhan Miroğlunun büyük acısı... Oğlu Zerdeşt hayatını kaybetti

*Fotoğraf: Selahattin Sönmez

BOZDAĞ VE KAYA DA ZİYARETİNE GELDİ

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ da hastaneye gelerek acılı aileye başsağlığı diledi. Miroğlu ile görüşen Bozdağ, daha sonra gazetecilere yaptığı açıklamada, "Hepimizin başı sağ olsun. Bugün Mardin Milletvekilimiz Sayın Orhan Miroğlu’nun değerli evladı hastanede tedavi görürken hakkın rahmetine kavuştu. Biz rahmetliye Allah'tan rahmet diliyoruz. Mekânı cennet olsun. Sayın milletvekilimize ve ailesine başsağlığı ve sabır diliyoruz" diye konuştu.

Haberin Devamı

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya da hastaneye gelerek acılı aileye başsağlığı ve taziye dileğinde bulundu.

Acılı Miroğlu ailesini vefat haberinin ardından hastanede çok sayıda milletvekili ve sivil toplum kuruluşu başkan ve üyeleri ziyaret ederek başsağlığı dileğinde bulundu.

BAŞBAKAN YILDIRIM, CENAZE NAMAZI İÇİN MARDİN'E GİTTİ

Bu arada Başbakan Binali Yıldırım da Zerdeşt Miroğlu'nun ikindi namazı kılınacak cenaze namazına katılmak üzere Mardin'e gitti.

 

BAKMADAN GEÇME!