Orgazm meditasyonu

Güncelleme Tarihi:

Orgazm meditasyonu
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 12, 2013 01:11

İlk olarak ABD’nin San Francisco eyaletinde kurulan ve şu anda aralarında Londra’nın da bulunduğu 10 şehirde hizmet veren One Taste Orgazmik Meditasyon tesisleri kadınlara orgazm olmayı öğrettiğini iddia ediyor.

Haberin Devamı

Orgazm meditasyonunun mucidi Nicole Deodene, Medical Science dergisine verdiği röportajda yaptıkları çalışmaların tamamen bilimsel olduğunu ve aslında verdikleri hizmetin amacının sadece orgazma ulaşmak değil “kadınların hem duygusal hem de fiziksel olarak daha hassas ve açık bir hale gelmesini ve partnerlerinin verdiği zevki ve ilgiyi daha derinden algılamasını sağlamak” olduğunu iddia ediyor.

Orgazm meditasyonunun takipçilerinden 51 yaşındaki eski Playboy güzeli ve oyuncu Karen Lorre, bu meditasyon tipini keşfettikten sonra günde 11 kez orgazm olduğunu ve artık erkeklerle olan ilişkilerinde daha fazla şey hissedebildiğini söyledi.

Meditasyon yönteminin mucidi Deodene, orgazm meditasyonunun birçok açıdan tantrik seks öğretisine benzediğini ve kadınlara cinsellik dışındaki alanlarda da büyük avantaj sağladığını söyledi.

Orgazm meditasyonu seansları bireysel olarak yapılabildiği gibi tartışmalı bir şekilde “orgazm halkaları” kurularak grup halinde de uygulanabiliyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!