Önce parasını aldı sonra gururunu

Güncelleme Tarihi:

Önce parasını aldı sonra gururunu
Oluşturulma Tarihi: Şubat 23, 2016 01:57

Kendini işadamı olarak tanıtıp sevgili olduğu kadından 50 bin lira borç alan adam, ayrılınca da özel fotoğraflarını Facebook’tan paylaştı. Mahkeme adama verdiği 1 yıl hapis cezasını hem indirmedi hem ertelemedi.

Haberin Devamı

İSTANBUL’da otomotiv şirketi sahibi işkadını E.Ş. (43), 2015’te kendisini işadamı olarak tanıtan A.C.Ö. ile (57) tanıştı ve ikili daha sonra sevgili olarak birlikte yaşamaya başladı.

SINIR ÖTESİNDEN FOTOĞRAFLARI GELDİ
İddiaya göre adam, bu süreçte banka borçlarını kapatmak için kadından yaklaşık 50 bin TL borç aldı. Çift bir süre sonra ayrıldı. Borcunu da ödemeyen adam, kadının bazı özel fotoğraflarını ‘Facebook’ta paylaşarak ‘Rüküş, köylü’ gibi yorumlarda bulundu. Ardından kadının telefonuna, Romanya ve Bulgaristan hatlı telefonlardan, eski sevgilisinin çektiği başka özel fotoğraflar gelmeye başladı. Bunun üzerine kadın şikâyetçi oldu. Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı, A.C.Ö. hakkında 4 yıla kadar hapis istemiyle dava açtı. Davaya bakan Bakırköy 37’nci Asliye Ceza Mahkemesi’nin yakalama kararıyla duruşmaya polisin getirdiği A.C.Ö., ifadesinde şunları söyledi:

‘60 YAŞINDAYIM İNTERNET BİLMEM’
“2 yıl kadar birlikte yaşadık. Evlenmek niyetindeydik. Daha sonra ayrıldık. Ben o fotoğrafları internet ortamında yayınlamadım. Zaten 60 yaşındayım. İnternetten de anlamıyorum. Müşteki ‘Bana 20 bin lira ver, davamı geri alayım’ diyor. Oğlumu, ablamı, beni tehdit ediyor.”

Sanığı 1 yıl hapis cezasına çarptıran mahkeme, sabıkalı oluşu ve süreçteki davranışları nedeniyle cezada indirim yapmadı. Sanık daha önce kasıtlı suçtan mahkûm olduğu, yeniden suç işlemeyeceği hususunda olumlu kanaat oluşmadığı gerekçesiyle, hapis cezası ertelenmedi.

'ÇOK KADINI BÖYLE YAKMIŞ'
Kararın açıklanmasından sonra Hürriyet’e konuşan işkadını E.Ş., şu iddialarda bulundu: “Kendisiyle tanıştığımızda bana Türkiye’nin ileri gelen ailelerinden olduğunu, Bulgaristan’da kumarhane işlettiğini, Bodrum’da oteli olduğunu söyledi. Sonra anladım ki hiçbir işi yok. ‘Türkiye’nin en zengin kadınlarıyla oldum’ der, bununla övünürdü. Eski eşi ünlü bir tekstil firmasının sahibi. O kadın da zor kurtulmuş bundan. Çok kadını dolandırmış böyle, sonradan öğrendim. Böyle bir adama para kaptırmak ve bunu başkalarına da yapacağı düşüncesi beni çıldırtıyor.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!