Önce otomobili bulundu, sonra da cansız bedeni

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Eylül 02, 2020 15:02

Aydın'ın Söke ilçesinde yaşayan Hüseyin Arslan'dan (59) 2 gündür haber alınamayınca yakınlarının haber vermesi üzerine güvenlik güçleri arama çalışması başlattı. Önce sulama kanalına düşen otomobili bulundu, bir kaç saat sonra da Arslan'ın cansız bedeni...

Haberin Devamı

Söke'deki cezaevinde infaz katibi olarak görevli, evli ve 2 çocuk babası Hüseyin Arslan, yıllık izinde Didim'e tatile gitti. Arslan, pazar günü Söke'deki evine dönmek için aracıyla yola çıktı ancak evine dönmeyince yakınları meraklandı. Ailesinin jandarmaya kayıp başvurusunda bulunması üzerine güvenlik güçleri harekete geçti.

Didim- Söke arasındaki mobese kayıtlarını incelemeye alan ekipler, Arslan'ın otomobilini son olarak Balat Mahallesi yakınlarında tespit etti. AFAD ekiplerinin de katılımıyla aramalar bu bölgede yoğunlaştırıldı.

Dün saat 22.30 sıralarında Hüseyin Arslan'a ait otomobil sulama kanalında bulundu. Otomobil sulama kanalından vinçle çıkarıldı, ancak araçta Arslan'ın olmadığı görüldü. 

CANSIZ BEDENİ BULUNDU

İzmir İl Jandarma Komutanlığı Sualtı Arama Kurtarma Timi (SAT) ekipleri, 2 saatlik aramanın ardından Hüseyin Arslan'ın cansız bedenini buldu. Sudan çıkarılan Arslan'ın cenazesi, otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Haberin Devamı

Önce otomobili bulundu, sonra da cansız bedeni

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!