On Numara sonuçları açıklandı - On Numara'da 10 bilen bir kişi büyük ikramiyenin sahibi oldu

Güncelleme Tarihi:

On Numara sonuçları açıklandı - On Numarada 10 bilen bir kişi büyük ikramiyenin sahibi oldu
Oluşturulma Tarihi: Şubat 02, 2021 07:35

Milli Piyango TV Youtube kanalından ve hurriyet.com.tr'den canlı olarak yayınlanan On Numara çekilişinin sonuçları millipiyangoonline'da açıklandı. Çekilişin ardından On Numara sonuçları ve ikramiye kazandıran numaralar bilet sahipleriyle paylaşıldı. On Numara'da 10 bilen bir kişi büyük ikramiyenin sahibi oldu. İşte 1 Şubat On Numara sonuçları...

Haberin Devamı

On Numara sonuçları bu akşam yapılan çekilişin ardından belli oldu. En çok rağbet gören şans oyunlarından On Numara'da haftanın ilk çekilişi tamamlandı. Noter huzurunda ve canlı yayında gerçekleşen çekiliş sonrası On Numara sonuçlarına göre ikramiye kazandıran numaralar millipiyangoonline.com'da kamuoyuna duyuruldu. On Numara sorgulama işlemi online olarak gerçekleşecek. İşte, 1 Şubat 2021 On Numara çekiliş sonuçları ve sonuç ekranı.

1 Şubat On Numara sonuçlarını aşağıdaki link üzerinden online olarak sorgulayabilirsiniz.

On Numara sonuçları açıklandı - On Numarada 10 bilen bir kişi büyük ikramiyenin sahibi oldu

ON NUMARA SONUÇLARI SORGULAMA EKRANI-TIKLAYINIZ

ON NUMARA NASIL OYNANIR?

On Numara, 1 ila 80 (dahil) arasındaki on rakamın sıra gözetilmeksizin doğru tahmin edilmesinden oluşur. Bir oyun kombinasyonu, 1 ila 80 (dahil) arasındaki on rakamdan oluşur.

Haberin Devamı

Tek bir oyun kombinasyonunun (kolon) ücreti 2 TL’dir. Minimum oynama tutarı tek bir oyun kombinasyonun (kolon) ücretine eşittir.

Kazanan kombinasyon, 1 ila 80 (dahil) arasındaki rakamlardan çekilen yirmi iki rakamdan oluşur. Her çekilişte, çekilen her bir rakam tekrar çekilişe dahil edilmeden   yirmi iki adet rakam çekilir. Sisal Şans sistemi sayesinde her bir çekiliş tahmin edilemez olup her kombinasyonun çıkma olasılığı aynıdır.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!