On Numara sonuçları açıklandı! 22 Şubat On Numara sonuç ekranı millipiyangoonline'da

Güncelleme Tarihi:

On Numara sonuçları açıklandı 22 Şubat On Numara sonuç ekranı millipiyangoonlineda
Oluşturulma Tarihi: Şubat 22, 2021 21:45

On Numara çekilişi saat 20:00’da gerçekleştirildi. Milli Piyango TV Youtube kanalından ve hurriyet.com.tr'den canlı olarak yayınlanan On Numara çekilişinin sonuçları millipiyangoonline'da açıklandı. İşte On Numara sonuçları sorgulama ekranı...

Haberin Devamı

Haftanın ilk On Numara sonuçları belli oldu. Çekilişin sona ermesinin ardından sonuçlar Millipiyangoonline.com adresinden yayınlandı. İşte, sonuç sorgulama ekranı...

ON NUMARA NASIL OYNANIR?

On Numara, 1 ila 80 (dahil) arasındaki on rakamın sıra gözetilmeksizin doğru tahmin edilmesinden oluşur. Bir oyun kombinasyonu, 1 ila 80 (dahil) arasındaki on rakamdan oluşur.

Tek bir oyun kombinasyonunun (kolon) ücreti 2 TL’dir. Minimum oynama tutarı tek bir oyun kombinasyonun (kolon) ücretine eşittir.

Kazanan kombinasyon, 1 ila 80 (dahil) arasındaki rakamlardan çekilen yirmi iki rakamdan oluşur. Her çekilişte, çekilen her bir rakam tekrar çekilişe dahil edilmeden   yirmi iki adet rakam çekilir. Sisal Şans sistemi sayesinde her bir çekiliş tahmin edilemez olup her kombinasyonun çıkma olasılığı aynıdır.

BAKMADAN GEÇME!